Chemtrails - Aerosolové zločiny

04.10.2012 18:50

 

 

Chemtrails - Aerosolové zločiny

zdroj :www.youtube.com/watch?v=x-y3wfld1Qg

 


 
31 323 
    

Nahráno uživatelem  dne 2. 10. 2011

Chemtrails - Aerosolové zločiny (máte zde i informace na stažení souborů)
Dokument Clifforda Carnicoma o aerosolových zločinech páchaných na obyvatelstvu celé planety. Co největší šíření tohoto dokumentu je povinností a naléhavou nutností. V sázce je život planety i nás všech a když se proti tomu nepostavíme, tak to za nás nikdo jiný neudělá.

Video je možné stáhnout ve dvou provedeních.

1) Kompletní DVD včetně menu a kapitol ve formátu ISO. Po vypálení je to běžné DVD,které je možné přehrát na každém DVD přehrávači.
ISO je obraz DVD, který je možné rovnou vypálit za použití vypalovacích programů. Můžete k tomu použít například program Ashampoo Burning Studio FREE, který je zdarma ke stažení na Internetu. 

Adresa uloženého souboru: https://www.ulozto.cz/10434152/aerosolove-zlociny-iso

2) Soubor ve formátu AVI je ke stažení na následujícím odkazu včetně českých titulků.

Adresa uloženého souboru: https://www.ulozto.cz/10434255/aerosolove-zlociny-avi

České titulky k filmu Chemtrails - Aerosolové zločiny

Adresa uloženého souboru: https://www.ulozto.cz/10434275/aerosolove-zlociny-srt

Kategorie:

Vzdělávání a pedagogika

Licence:

Standardní licence YouTube

  •  
     
    líbí se: , nelíbí se: 10
 

Komentáře uživatele, který nahrál video ( zdravaplaneta )

  • Nepřipadá Vám divný ,že ti co to vymysleli musí práškovat i sami sebe?

  • Určitě je to divný, že to sypou i sami na sebe. Myslím, že ty v pozadí moc nezajímá ani lidský druh, ani zdraví celé planety. Osobně jsem dost naštvaný, když už člověk dnes ani kolikrát nevidí modrou oblohu. Jen ty čáry s tím svinstvem. Mělo by to přestat.

  • Nebylo by lepší, přímo na letišti splašit vzorek paliva? Nebo poslat balónovou sondu pro odběr vzorků ze vzduchu? Nechtělo by to udělat pokus abychom věděli jak ke to s tím octováním.

  • Každá aktivita je vítaná. Je moc dobře že někdo takto přemýšlí. Všichni společně dokážeme hodně věcí. Přeji vám krásný večer.

  • Chci pevný důkaz...Nemám čas přečítat všechny komentáře...Moc mě to zajímá....Jinak na orgonetu je spousta zajímavostí,ale jen konspirační teorie...:)

  • Zkuste prostudovat co nejvíce materiálu a uvidíte že váš závěr bude takový, že je to bohužel pravda. Znám hodně lidí co pochybovali, ale nakonec po prostudování mnoha důkazů názor změnili. Určitě není dobré, hned všemu bezmyšlenkovytě věřit, ale je dobré hledat. Ono je to hledání vcelku i zajimavé, protože při hledání najdete mnoho zajimavých souvislostí a dalších věcí. Přeji hezký večer.

zobrazit vše

Všechny komentáře (75)

  • dobry dokument

    

  • dovol, abych ti připomněl jednu historickou sérii událostí:

    Inkviziční čarodějnické procesy (cca 14.-18.století)

    - taky si stačilo položit otázku "proč vypukl mor a kdo má zájem na tom, aby bylo na polích sucho?" nikdo neměl vědecké znalosti a proto označili za viníky čarodějnice.

    -věděli hovno o vědeckých principech světa a věřili v bludy

    -obvinili neexistující lidi

    -poznávali je podle symbolů, které inkvizitoři sami definovali

    nepoznáváš se v tom? Nevěř ostatním, přemýšlej sám!

  • No a vzduch už jaksi dýchat musíme (vodu i jídlo si lze při snaze nějak ohlídat více či méně), takže to je další jejich pokrok,kterým nám chtějí otravovat těla a hlavně mysl..člověk plný jedů je lehce zmanipulovatelný, bude dělat otroka systému aniž by tušil,že je otrokem..asi mu to bude jedno...Ps: doporučuje se chlorella na vyloučení těžkých kovů z těla..

  • Nemusíš být vědec, stačí vědět jedno: kdo má zájem na tom,aby vznikaly ptačí,prasečí a jiné chřipky,kdo pak vyrábí vakciny a co do nich dává.. a vůbec proč se očkují lidé a děti hned po narození (o zdraví lidí tu nejde!!-to je snad jasné) a je třeba si udělat celkový obrázek-proč nedbáme o čistotu vodu, proč není zakázáno používání jedů a chemie do potraviny? Z toho všeho je jasné jaké jsou zájmy těch ,,vyšších,, a přesně takhle pokračují..ted přešli i na vzduch!!

  • Lidi je to pravda!!! dneska jsem pozoroval letadlo co dělalo obrovskou bílou čáru a nejednou jako by vypli postřik a letělo dál bez čáry ani normalní contrail nešel vidět jsem naprosto přesvědčen že to jsou nějaké sračky co vypouštějí, a letadel bylo daleko víc co dělalo přerušovanou čáru vždycky kolem slunce abyho zastínili nebo co no prostě hnus...

  • Nechápu co se tady řeší,chemtrails je oficiálně potvrzeno americkými,britskými a ruskými úřady.Akorát,že oni tvrdí,že jde o látky neškodné,které pouze zabranují globálnímu oteplování.

    Jestli trimethyl aluminium a bárium a jeho sloučeniny jsou neškodné,tak tomu bych opravdu,ale opravdu nevěřil.

 

—————

Zpět