Chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný pro zdraví

08.06.2015 19:42

Chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný pro zdraví

 
Z blogu Jima Stonea, https://www.jimstone.is/ ,nezávislého novináře a badatele, který dává mnoho zajímavých podnětů (:-))

Současná stravovací doporučení na omezení soli nemají žádné vědecké opodstatnění, a letos vědci v USA diskutují, zda změnit v tomto smyslu každoročně americkou vládou vydávaná Stravovací doporučení, avšak nakonec pro letošek zůstalo při starém ... (:-)))(https://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/04/06/more-scientists-doubt-salt-is-as-bad-for-you-as-the-government-says/ , Velmi zajímavý článek, slibuji překlad. 

O neopodstatněností doporučení k omezování solení se ví dávno i u nás, viz např. česky https://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?old_url=zdravi/jime-zdrave/2011/5/23/clanky/sul-neskodi-vedci-se-zrejme-spletli/ 

= Orgonet =


Jim Stone o solích prvků levého sloupce periodické tabulky: chlorid césia léčí rakovinu, chlorid sodíku (kuchyňská sůl) je nezbytný
https://www.jimstone.is/
4. 6. 2015
(Překlad Orgonet).

Dotaz čtenářky:

... Na velkém rodinném pikniku minulý týden jsem se dozvěděla, že 3 členové široké rodiny zemřeli na rakovinu, ale že předtím dva jiní byli chytří a jeli do Mexika, a tam se úplně uzdravili z rakoviny 4. stádia a dosud žijí. ….

Komentář Jim Stone: 

Mexiko má kliniky, kde se běžně léčí rakovina. Většina je na hranicích. Používají chlorid césia (který je právě tak neškodný jako stolní sůl), a zdá se, že vyléčí lidi skoro pokaždé a je to za babku ve srovnání s absolutně vymyšlenou chemoterapií. Periodická tabulka prvků také silně napovídá, že bude fungovat i chlorid draslíku (v menším stupni, takže ho budete potřeboat více, a otázka bude, o kolik více), ale chlorid césia je zřejmě magická střela proti rakovině, která zůstává zcela v limitech bezpečného dávkování.
 
(Pozn. Orgonet: obrázek  z https://fitnessential.co/cesium-chloride-protocol/ )


Sodík, draslík a césium jsou ve sloupci nejvíce vlevo v periodické tabulce, jsou to alkalické kovy. Protože jsou všechny v levém sloupci, mají podobné vlastnosti a jejich soli je možno bezpečně požívat. Samozřejmě bych se vyhnul soli lithia, ale nezabilo by mě to, kdyby mi nevadily potenciální vedlejší účinky... sůl rubidia je pravděpodobně také léčbou pro rakovinu, která by byla silnější než chlorid césia, ale ten funguje v množství 1 gramu denně, a chlorid rubidia by se těžko sháněl … a dokonce i obyčejná kuchyňská sůl by pravděpodobně měla mít vliv na rakovinu, protože je založena na kovu levého sloupce tabulky. 
 


V každém případě, uzdravit se z rakoviny v soukromém zařízení s licencí v Mexiku je dokonale legální, a nejsou tam žádné vedlejší účinky. Jenom spolknete denně jednu tabletu chloridu césia a rakovina za několik měsíců odejde (většinou za několik týdnů, kromě extrémních případů). V extrémních případech musejí postupovat pomalu, aby nezabili rakovinu příliš rychle, protože tělo dokáže vylučovat pouze určité množství mrtvého materiálu (což je umírající rakovina).

Udělají vám krevní testy, aby se ujistili, jak rychle vaše tělo dokáže vylučovat. Obecně 1 gram denně nepřekročí maximální schopnost těla vylučovat, ale kdybyste se dostali k chloridu césia a vzali si ho třeba 5 gramů, abyste rychleji zabili svou rakovinu, zabilo by to vás, protože byste zaplavili své krevní řečiště příliš velkým množstvím mrtvé rakoviny. Takhle dobře funguje chlorid césia. A pokud je někdo idiot, který chce mít všechno a všechny pod kontrolou a řekne, že za tyhle řeči by mě měli zakázat, ať si užije svou chemoterapii a vybere všechny své účty, aby měl na zaplacení své léčby rakoviny. Obrázky, které vykreslují různé rakovinové sbírky peněz na „hledání léčby“ jsou bohužel samá lež. Léčba je známá a poskytovaná soukromými cestami na jih od našich hranic a je prakticky zadarmo. 
 


Přijde mi zajímavé, a vidím v tom možnou souvislost, že počty rakovin narostly jako exploze během mainstreamové „oficiální“ kampaně proti slaným potravinám, což je rovněž lež nejvyššího řádu. Židé si solí svoje jídlo pořádně a pak jdou do televize a vetřou se do lékařské komunity a řeknou nám, že se máme vyhýbat soli. Možná to má nějaký důvod, co když je to za účelem vzestupu rakoviny?

Když nemáme dostatek soli, máme závažné problémy s udržením vody  v těle (stálá žízeň, stálé močení), což odebírá jasnost uvažování a celkovou energii. JEZTE HODNĚ SOLI, AŤ ŽIJETE DOBRÝ ŽIVOT S JASNOU MYSLÍ A SPOUSTOU ENERGIE, a navíc si udržíte dostatek vody ve svém systému, takže nebudete mít pořád žízeň. Jistě, sůl způsobí, že cítíte žízeň, ale ta odejde, až budete mít v sobě dostatek soli a napijete se dostatečně vody. Pokud vám sůl způsobuje žízeň, tak prostě nemáte dostatek soli ve svém systému, a následkem toho nemáte ani dostatek vody. To není žádný mýtus: solte si jídlo tak, aby vám chutnalo, jak to dělají Židi, oni mi to sami řekli, když jsem byl s nimi, a JSOU V POHODĚ. Sůl dává život, ale oni chtějí, abyste byli slabí a nevýkonní, abyste nedokázali udělat nic proti jejich tyranii. 

Nedělejte si starosti s tím, že byste solili příliš. Skutečným měřítkem toho, kolik soli byste měli jíst, je: když vám chutná a cítíte se dobře, potřebujete více. Když už jí máte dost, najednou vám přestane chutnat a nebudete ji chtít. Kdybyste jí jedli příliš mnoho, tělo by protestovalo a dalo by vám to znát 
 
Trochu jsem se zapovídal, ale bylo třeba to říct: jestli je chlorid césia magickou střelou proti rakovině, pak chlorid sodíku (kuchyňská sůl) by měl být aspoň náboj z revolveru, ...


 
 

 

—————

Zpět