Co jsou Horovy usměrňovače ENERGIE?

15.03.2018 12:09

Co jsou Horovy usměrňovače ENERGIE? 


Válce mohou obsahovat různé náplně, které určují rozdíly v jejich vlastnostech. Na začátku byste měli používat válce se dvěma typy náplně. To vzhledem k obecné nepřipravenosti a neuspokojivému stavu energetického systému většiny lidí.


 

• Je třeba poznamenat, že ve starém Egyptě se uhlík a feromagnetický materiál nepoužíval jako výplň Horových tyčí. Tato náplň vznikla mnohem později. 

• Ve starověkém Egyptě byly Horovy tyče plněné křemennými krystaly různých velikostí. Velikost krystalů byla určována v závislosti na cíli, který měl být dosažen, stavu zdraví a energetickém stavu uživatele. V počáteční fázi byl použit jemnozrnný křemenec (zvláštní bílý písek). Válce obsahující bílý písek mají pozitivní vliv na energetické kanály člověka, které aktivují. Potom Antikové (Starověcí lidé, pozn. Překl.) Používali jako médium velké zrnité kusy křemence na zvyšování úrovně potenciálu svých energetických systémů. Tyto válce nazýváme Horovy křemenné tyče .

• Následující typ Hórových tyčí obsahuje monokrystalický křemen. Tento typ válců byl určen pro kněžských léčitele. Energetický plášť vytvořený tímto typem válců může mít velmi silný harmonizující účinek na pacienta a zároveň vysílat do pacientova podvědomí signály z vědomí léčitele. Tento typ válců nazýváme Horovy krystalové tyče .

• Kromě nich Antikové využívali ještě jeden typ válců, které obsahovaly monokrystaly křemene vybrané a zpracované zvláštním způsobem. Válce obsahující takové krystaly byly něco jako miniaturní "zdroj energie", který je určen k zajištění energie a posílení vlivu psychického úsilí. Tento typ nazýváme Horovy monokrystalické tyče .

Podle staroegyptské tradice všechny tyto typy válců nazýváme "Hórovými tyčemi". Oba typy válců jsou účinné na:

• prevenci aterosklerózy 
• nemoci spojené se špatným krevním oběhem (včetně některých forem impotence) 
• možnost úlevy v případech křečí trávicího traktu 
• úlev od bolesti v některých případech artritidy a bolestí zad (osteochondróza a radiculitis) - bez odstranění příčin

Oba typy válců mají pozitivní vliv na cévy a srdečně-cévní systém, ale jejich účinky se liší.

Účinek válců plněných uhlíkem a feromagnetickým materiálem je silný, schopný přesunout impuls přímo do ohniska problému. Ti, kteří trpí nízkým krevním tlakem by měly být při používání tohoto typu válců opatrní, protože způsobuje jeho snížení. Spolu s nízkým atmosférickým tlakem a snížením kondice to může vést k oběhovému kolapsu se všemi důsledky. Na druhé straně pro ty s vysokým krevním tlakem, válce naplněné uhlíkem a feromagnetickými materiály, mohou být neocenitelným pomocníkem.

Válce plněné křemennými krystaly mají jiné vlastnosti. Jsou velmi dobré jako prevence kardiovaskulárních onemocnění, nervové deprese a mnoha dalších nemocí, ale mohou se ukázat jako nedostatečné v akutní fázi těchto chorob.

 

 

 

—————

Zpět