Dne 2.2.2014 se vrchní část zemské kůry......

02.02.2014 18:46
Dobrý den.
Dne 2.2.2014 se vrchní část zemské kůry, na které se vynaložilo co nejvíce práce, vyčistila po celé planetě něco málo přes jeden metr. Byť se to zdá málo, opak je pravdou :-). Nyní se vše děje již samo. Z povrchu směrem dolů se tlačí energie z galaktického středu a z jádra našeho vnitřního slunce se energie tlačí směrem nahoru. Z jádra je již dne 2.2.2014 vyčistěno přes celou půlku směrem na povrch. Nyní se již vše děje samo automaticky, takže můžeme v nejbližší době čekat na propojení energií z galaktického středu a našeho Zemského Jádra.
Jelikož se tato práce děje již samovolně, domluvili se bytosti tedy i některá vaše vyšší já, která se na tom podílejí :-) na další fázi očisty. jak jsem psal výše první očista se prováděla na ženské energii, jelikož to bylo velmi zapotřebí. Nyní se po dohodě ( která se konala dnes ráno 2.2.2014 v 02:22 hodin) dojednalo, že je vhodné začít očisťovat vztahy, které se týkají všeho živého. Jsou to vztahy lidské, zvířecí atd.  Až se vše pročistí začnou se provádět ta čištění, která se týkají ( z lidského hlediska) neživých věcí, jako je třeba vztah s prací atd. 
Proto se nyní můžou objevovat zesílené emoční tlaky, bolesti hlavy a jiných orgánů ( emoce se usazují v orgánech a v kloubech), vaše dutiny mohou být zahleněné, někteří mohou cítit bolest na hrudi, také se mohou objevovat staré nedořešené vztahy, tedy nejen vztahy mezi ženou a mužem, ale veškeré vztahy jako je např. vztahy mezi rodiči, dětmi, vztahy v práci s kolegy, se sousedy, vztahy sami se sebou atd. 
jak víte, každý vztah doprovází emoce a proto lze očekávat, že budete nyní spíše více  emotivní. Jsou emoce, které je velmi dobré vypustit, ale jsou také emoce, kterým je lépe porozumět v klidu. Jak řešit své emoce vám řekne vaše vnitřní bytí, když se naladíte na přítomný okamžik a zaměříte svoji pozornost dovnitř vašeho těla, budete vědět jakým způsobem dané emoce řešit či neřešit. 
S úctou Merlain
 ---------------------------------------

—————

Zpět