Kryonovy Knihu Čtyři - Kryonova podobenství a Kryonovu Knihu Pět - Cesta domů aneb Příběh Michaela Thomase a Sedmi andělů

15.11.2015 17:15

Drazí čtenáři, před vánoci jsme pro vás přichystali dárek - hned dvě nádherné knihy:

 

Kryonovy Knihu Čtyři - Kryonova podobenství

a

Kryonovu Knihu Pět - Cesta domů aneb Příběh Michaela Thomase a Sedmi andělů

 

Milí přátelé,
s velkou radostí přináším zprávu, že v těchto dnech vychází další 2 knihy ze  společné autorské dílny Kryona a Lee Carrolla. Konkrétně Kniha 4  - Kryonova podobenství a prakticky současně také i Kniha 5 - Cesta domů.

Kryonovy Knihy Čtyři a Pět

 


 

 

Vydání obou knih jsme spojili hned z několika důvodů - obě vybočují z řady Kryonových učení, obě jsou psány formou podobenství, obě jsou kratší, při objednání obou ušetříte na poštovném, ale hlavně - a to je ze všeho nejdůležitější, obě dokonale pohladí a zahřejí na duši a v čase blížících se svátků velmi pohladí a zahřejí na duši. Jen malé "varování" - pokud vás Kryonova poselství čas od času dojmou k slzám, tak si nezapomeňte připravit pořádnou zásobu kapesníčků (já při čtení i překládání "brečela jak želva" ;-)). 



Více zde: https://kryon.webnode.cz/products/kryonova-kniha-ctyri-a-pet/


Proč tyto 2 knihy vycházejí společně? Je to celkem snadné. Je to i proto, že obě se od všech ostatních Kryonových knih odlišují a jsou si, svým pojetím, charakterem, blízké.

Kryonova Kniha 4 - Kryonova podobenství je souborem celkem 20 Kryonových metafor neboli podobenství. Pod tímto označením - podobenství - lze chápat jednoduchý příběh, který ilustruje nějaké poučení nebo moudrost. Řadu podobenství můžeme najít v Bibli, velice známá jsou Ježíšova podobenství z Nového zákona a nacházejí se snad ve všech náboženstvích. Někomu může přijít toto obrazné a skryté vyjádření moudrosti, poučení náročné, ale nakonec můžeme dané informaci hlouběji duchovně porozumět a ztotožnit se s ní i díky tomu, že nás to přinutí se nad tím vším více zamyslet. V případě Kryonových podobenství jsou to příběhy jednoduché, ale leckdy se skutečný skrytý význam objeví až po opakovaném pročtení. Za prostými údaji, ze kterých se každý příběh skládá, se často skrývá veliké moudro, a často ty nejkratší příběhy bývají nejsilnější.

Sestavení a první, originální vydání knihy bylo iniciováno známou lektorkou a spisovatelkou Louise Hay, která je velkou obdivovatelkou Kryonova učení a práce Lee Carrolal a také pak knihu  ve svém nakladatelství Hay House Publishing vydala.

Všechny následující příběhy byly předány během živých setkání v přítomnosti stovek účastníků Kryonových seminářů a byly předány pak široké veřejnosti v rámci zveřejněných záznamů, ať již zvukových či písemných z těchto seminářů.Mnohé jsou zde představeny vůbec poprvé. A ty, které již vyšly dříve, Kryon nyní lehce upravil, aby nám poskytl novou možnost porozumění v současných jasnějších energiích. Nemělo by vás překvapit, že v některých z nich hraje významnou roli humor.

Tyto příběhy – nebo „cesty“, jak je někdy Kryon nazývá – jsou vždy zaměřeny na jednotlivé osoby a na to, jak se chovají za určitých okolností. Jak vstupujeme do nového tisíciletí, a do „nového věku“, mluví Kryon o nových darech od Boha. Předává nám do budoucna dobré zprávy a říká, že jsme změnili vibraci planety a tím jsme si tyto nové atributy zasloužili. Tváří v tvář předpovědím plným strachu a zkázy, které vždy přelom tisíciletí doprovází, najednou slyšíme od Kryona něco úplně jiného. Umožnili jsme změnu a tím překonali předpovědi o Armageddonu a konci světa. Jsme Bohem vřele milováni a „stáli jsme frontu“, abychom tu v tento čas mohli být! Kryon je zde, aby svým působením na magnetickou mřížku navázal na naši práci, a při té příležitosti nás informoval a radil nám… a aby každého z nás miloval s takovým procítěním, jaké přichází jen od Stvořitele.

Bylo zajímavým poznáním zjištění, že jsou-li tyto krátké příběhy umístěny společně, v jedné knize, nabývají na větší síle obsaženého poznání a duchovní moudrosti, než když jsou samostatně.

Seznámit se s podrobným obsahem knihy a malou ukázkou můžete ZDE ZDE.
Kniha  má 168 stran, stojí 250,-Kč.

Více obchodně-technických informací naleznete níže, pod informací ke knize 5.


Kniha 5 - Cesta domů.  Jde o jeden celistvý příběh hrdiny knihy  a dá se říci, že již jde o jistého druhu duchovní či metafyzický román. Kniha vypráví příběh duchovního probouzení, uvědomování a růstu Michaela Thomase, jak se hrdina románu jmenuje. Vypráví o jeho setkání se s duchovním rozměrem života a jak často to bývá i v reálném životě každého jednoho člověka, za určitých náročnějších podmínek.

Jistě si to umíte sami i vybavit ze svého života, či někoho z přátel, známých, že duše člověka v průběhu života naviguje k "prozření", k uvědomování si, že mezi nebem a zemí, jak to my lidé říkáme, je něco víc než jen letadla a parašutisti. Naviguje nás k uchopení právě toho vnitřního, duchovního rozměru, obsahu života, který je vlastně řídící základnou života vůbec. Duchovní stránka života je tím, co určuje, řídí, kvalitu individuálního či kolektivního života. Bez tohoto poznání a jeho uchopení nemůžeme nikdy dosáhnout vyšších kvalit a možností života, které ve Vesmíru možné jsou.

A tak podobně, tak jako v reálném životě máme před sebou Michaela Thomase, běžného člověka, který je někde zaměstnán, má svůj pronajatý byt a žije život jednoduchým způsobem mezi těmito dvěma místy. A žije tak již nějakou dobu, takže když se s ním seznamujeme, již má  něco " za sebou" a on jakoby bilancuje. A jako i mnozí jiní lidé, není spokojen. A pak se něco stane a on se setkává s tím, co je zmíněno již v prvním odstavci, s duchovním rozměrem života, je tím konfrontován a následně se rozhoduje podstoupit duchovní "cestu domů" tj. k tomu vyspělému duchovnímu vědění, které je skryté v hloubi nás a čeká na své odhalení a uchopení.

Na své pouti duchovní zemí, navštíví několik barevných domů, které jsou místem určitého zastavení, odpočinutí i místem mnoha duchovních lekcí a zkoušek, avšak ve své podstatě jsou atributem nové doby a představují jistou úroveň moudrosti na daném "stupni", tedy i odpovídající vibrační úroveň. A v každém domě se setkává a seznamuje s nádherným andělem, který mu je vždy skvělým společníkem, učitelem, rádcem. Cesta mezi domy je naplněná nástrahami, dobrodružstvím, zkouškami toho, jak přijal do svého srdce ty lekce, kterými prošel v předchozí části a v tom, kterém domě. A setkává se také s druhým aspektem našeho světa duality. Nejen s Anděly. A i z těchto setkání roste jeho uvědomění, které máme možnost sdílet.

Je to úžasná kniha naplněná duchovním poznáním. velkou moudrostí, které jsou tak tak potřebné v této naší hektické a rychle se měnící době.

Seznámit se s podrobným obsahem knihy a malou ukázkou můžete ZDE ZDE
Kniha má 280 stran, stojí 285,-Kč.
Upozornění: Kniha 5 - Cesta domů bude z tiskárny k dispozici během čtvrtka 19.11. a teprve poté bude možné začít distribuovat do té doby již zaplacené objednávky.


Jak knihy koupit, objednat:

Knihy lze objednávat tak jako všechny předchozí tituly Kryonových knih, prostřednictvím již známého mailu kniha@transformace.info  nebo příp. i na mailu transformace-zpravy@seznam.czTak budete mít opět možnost využít zvýhodněnou cenu.

V mailu uveďte, prosím, název titulu, počet kusů, jméno a adresu. Od počtu tří objednaných knih, prosím, uvádějte i své č. mob. Pošta vás pak vyrozumí o dodávce telefonicky, většinou smskou.

Cena:
Stejně jako v předchozích případech platí naším prostřednictvím cena speciální, zvýhodněná, a to

Kniha 4 - Kryonova podobenství 250,-Kč   (Základní maloobchodní cena knihy je 285,-Kč)
Kniha 5 - Cesta domů  - 285,-Kč   (Základní maloobchodní cena knihy je 310,-Kč)

Plus dopravné / poštovné a balné, příp. i doběrečné u dobírek.

Pro čtenáře ze Slovenska doplňuji cenu v eurech – (v návaznosti na dnešní kurs, 15.11. 2015. Proto může být v době objednání cena mírně jiná.).

Kniha 4 - Kryonova podobenství - 9,45 €
Kniha 5 - Cesta domů  - 10,75 €

Po obdržení vaší objednávky či dotazu, vám sdělíme, jako vždy, podrobnější informace přímo k vaší objednávce.

Platební podmínky:
Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).

Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek (viz níže)

Doprava
1-2 knihy zašleme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku.popř.
Poštovné a balné pro 1 knihu je 65,-Kč, pro 2 knihy to je 70,-Kč.

3 a více knih zasíláme jako balík do ruky. Cena je závislá na počtu knih resp. hmotnosti. Orientačně se celkové poštovné a balné pohybuje v rozmezí 130 (3 knihy, tj. do 2 kg) až 165 Kč (pro 10 knih). Výhodou tohoto typu balíku je, že si můžete s dodávací poštou dohodnout vhodný termín dodání.
Popř. lze i jako doporučený balíček při jisté kombinaci hmotnosti a ceny. Poštovné a balné je cca 95 - 105,-Kč.

Dobírka:
Dobírkový poštovní poplatek je ve výši 40 – 55,-Kč k již uvedeným poštovním poplatkům, dle výše dobírané částky.

Osobní převzetí:
Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

Objednávky na Slovensko:
Slovenští zájemci si mohou knihu objednávat také na téže mailové adrese kniha@transformace.info.
Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy na zadaný bankovní účet, jehož číslo ve tvaru IBAN a také kod SWIFT, vám budou sděleny v potvrzení objednávky. Platba probíhá v eurech jak je již výše uvedeno, což zlevňuje bankovní sužby.  Avšak mezinárodní poštovní poplatky jsou vyšší.

Nejdražší je pochopitelně zaslání 1 ks. V tomto případě je poštovné ve výši 170,-Kč (asi 6,40 €).
ALE, se zvyšujícím se počtem knih zasílaných v jednom balíku se cena poštovného na 1 kus podstatně snižuje. Je ideální, když můžete své objednávky sdružit. Pro např. 3 knihy by to bylo celkem 235,-Kč (asi 8,90 €), což je přibližně 78,-Kč (asi 2,95 €) na 1 knihu.
Pro 5 knih by to bylo celkem 250,-Kč (asi 9,45 €), což je 50,-Kč (asi 1,90 €) na 1 knihu.

První fyzické osobní možnosti získání knihy:
Bylo by vhodné, abyste napsali, že máte zájem si knihy převzít dle níže uvedených možností:

1) V průběhu semináře DŠ Transformace v Trnové  (19.-22.11.)
2)  Úplňková meditace v Aurasomě (23.11.)
3) Seminář Aktivace vnitřního dítěte v Trnové (26.-29.11.)

Poděkování  
Děkuji vám všem jménem celého týmu, který připravuje Kryonova poselství i knihy, za váš zájem i ocenění, která jste nám zaslali. Pevně věřím, že i tyto knihy pro vás budou cenným zdrojem informací a vnitřního uvědomování a růstu. Jsme rádi, že okruh příznivců učení, které Kryon na Zemi přinesl a přináší se rozrůstá a je pak velmi potěšující vidět, že jsou lidé tím vším natolik nadšení, že neváhají a objednávají všechny 4 dosud vydané knihy a již si i někteří píší i o všech 6 v češtině vydávaných knih. My se s takovouto podporou rádi vynasnažíme přinést vám další Kryonova poselství a i knihy. Ale to se již bude psát rok 2016, který nám přinese jistě další setkávání s Kryonem a mnoho další duchovní moudrosti potřebné pro náš pokračující růst.

Láďa Mlčák 

—————

Zpět