Meditace na pomoc Evropě a planetě Zemi - Petr Chobot

08.09.2014 22:40

Meditace na pomoc Evropě a planetě Zemi - Petr Chobot

 
 

Drazí přátelé, rozhodl jsem se - a to z důvodu informací získaných mimosmyslovým vnímáním - dělat meditace na ochranu Evropy a planety každý týden. Doporučuji: 1. Zaměřit se v duchu na to, aby léčivá a harmonizující energie (očistné světlo, láska) prostoupila každým člověkem, který se snaží narušit evropské pole fanatickou agresí a nenávistí k evropské kultuře, civilizaci a lidskosti. 2. Nechat tuto energii prostoupit každým Evropanem, ať mocně aktivizuje jeho srdeční centrum a také solar, neboť Evropany je třeba probudit ze zakletí letargie. 3. Žádat o pomoc všechny světelné bytosti v bytí a všechny strážce Evropy - žádat všechny formy života ve vesmíru, které to s námi myslí dobře, aby poskytly Evropě a celé planetě v dalších několika letech maximální možnou ochranu.

Vnímám, že Evropané jsou stále více zpracováváni běžně neznámými zbraněmi, které ovlivňují lidské myšlení tak, aby lidé byli co nejvíce apatičtí a dovolili těm, kteří do Evropy přicházejí, usidlují se zde a množí, ale lidskost a evropskou kulturu nenávidí, aby se stali rozhodujícím nástrojem k zničení Evropy zevnitř. Vnímám Evropu jako poslední garanci lidskosti a pozitivní evoluce na planetě Zemi. USA jsou bohužel zcela kontrolovány negativními mimozemskými civilizacemi - a tyto jsou opět kontrolovány nehmotnými dravci. Kontrolováno je i Rusko a jeho kontrola se neustále stupňuje, na každé větší ruské město jsou zaměřeny silné zbraně měnící vědomí, obyvatelstvu jsou podávány v potravě jedy a je v podstatě určeno k vyhynutí. Je mocně dotována ruská pravoslavná církev, kterou zevnitř ovládly tajné služby napojené na globální neviditelný kontrolní systém. Situace se velmi zhoršila také v Japonsku, kde neustále sílí kontrola jedinců a jejich ekonomické vydírání. O ostatním světě není třeba mluvit, protože je dosud necivilizovaný (kromě pár ostrůvků jako je Austrálie, Kanada, N.Zéland) a je mnoha a mnoha mechanismy plně ovládán destruktivními a životu nepřátelskými silami.

Cítím - a je to též názor jihoamerických šamanů - že nadcházejících několik let je velice významnou dobou, která určí, jakým směrem se bude ubírat vývoj lidstva během dalších několika staletí. Můžeme si představit lidstvo jako vlak, který se pohybuje po kolejích. V současné době se hraje o "přehození výhybky" - tedy události, ke kterým nyní na Zemi dojde, určí podobu budoucnosti na velmi dlouhou dobu. Jste duše, které načasovaly svůj vstup do lidské hry tak, aby mohly být právě teď, ve zcela klíčovém období lidských dějin, aktivními účastníky tohoto dramatu. Byť se nezasvěcenému může zdát, že v současnosti se nic tak významného neděje, vězte, že evoluce lidstva skutečně dospěla do zlomové fáze a že právě teď je naprosto jedinečná příležitost k osvobození se. Manipulace lidmi trvala tisíce let a záleží jen na nás - duších v lidských tělech - zda bude trvat dál a ještě bude zdokonalena, nebo se staneme tak silnými, že "přestane fungovat".

My - vtělené duše - surfujeme na dějinných evolučních vlnách. Vlna, která se právě zvedla, je jedinečná - nenechme si ji ujít. Pokud ubráníme Evropu, můžeme ji zvednout vysoko do světla - a spolu s ní celou planetu. Pokud ji neubráníme a necháme realizovat zákeřný plán životu a člověku nepřátelských sil spočívající ve zlomení "jejího ducha", necháme celou Zemi propadnout se na velmi dlouho do stavu, ze kterého budou těžit jen ti, kdo nás připravují o životní energii - o naši posvátnou sílu. Nesmíme nechat úctu k životu nahradit nenávistí a pohrdáním životem. Neviditelné dravčí síly se nám snaží vnutit nové omezující modely existence. Snaží se nás vlákat do nich jako do pasti. A tyto síly dobře ví, že pokud se jim to během dalších let v tomto období nepodaří, tak se již nezadržitelně vydáme takovou cestou, která nás od nich osvobodí. Proto je jejich úsilí nyní velmi rafinované a tyto jemnohmotné entity, zvyklé na nás tak dlouho parazitovat, investují do destruktivních společenských změn na Zemi v této době obrovské množství energie. Pokud ovšem zmobilizujeme své vnitřní energie - a to hromadně - žádná moc ve vesmíru nás už nemá šanci zastavit. Každý, kdo zaktivizuje své srdeční centrum - a také solar, centrum v temeni lebky - se stává živou světelnou zbraní, která má moc ochránit život na této planetě a zahnat daleko každého, kdo by chtěl způsobovat na Zemi utrpení.

Ze všeho nejdůležitější je nenechat se "nakazit" dravčím vnímáním reality, nepřevzít takové vzorce chování a myšlení, které nám dovolují ubližovat vědomě jiným a brát jim právo na svobodnou existenci. Pokud začneme využívat a zneužívat jiné, parazitovat jakýmkoliv způsobem na jiných - přímo skrze své biopole otevíráme dravcům vstupní brány do tohoto světa. Pokud žijeme v režimu "služba sobě", stali jsme se sami dravcem a fungujeme jako most mezi dravčími dimenzemi a planetou Zemí. Jakýkoliv boj je tedy nutné začít u sebe a v sobě. Je nutné si neustále připomínat kým doopravdy jsme - to je dokonalá obrana před všemi léčkami a před veškerou dravčí hypnózou. Duše - kterou je každý z nás - je čistá, božsky dokonalá a zářivá bytost. Nemá vůbec zapotřebí přistupovat na jakékoliv kompromisy se světem dravců. Indiánští šamani vědí o existenci dravců již tisíce let. A také vědí, že pokud se rozpomeneme na to, čím jsme a rozsvítíme se, tito "jemnohmotní kosmičtí šmejdi" nemají žádnou šanci nás dále ovládat, vydírat, nebo námi manipulovat. Nemohou před námi ani s nasazením toho největšího úsilí zakrýt skutečnost. Člověk s ohnivě planoucím srdečním centrem a čistým biopolem není manipulovatelný. Domnívám se - a moji přátelé indiánští šamani jsou stejného názoru - že je na čase dát planetu Zemi do pořádku, přestat se hrbit před zlem a - NAROVNAT SE. Přeji vám krásnou meditační práci.

Během meditací lze použít meditaci na DVD - Léčení planety Země, nebo meditaci z 21.12.2012 3.část meditace, nebo od 1.3. budeme vysílat každou středu od 20. h meditaci na pomoc planetě Zemi v našem rádiu Free-planet. Takže ji můžete využít. Nebo můžete meditovat sami podle sebe. Děkujeme za podporu.

Časy společných meditací na pomoc Evropě vždy ve 20 hodin

měsíc den-středa den-středa den-středa den-středa den-středa
prosinec 4.12. 11.12. 18.11. 25.12.  
leden 1.1. 8.1. 15.1. 22.1. 29.1.
únor 5.2. 12.2. 19.2. 26.2.  

 

.. a dále každou středu od 20h

 

—————

Zpět