Milí přátelé,

05.04.2013 21:01

 

Milí přátelé,

jak uvádím výše. Vloudila se těžká chybička. Ač jsem mail před odesláním kontroloval (ale spíše s ohledem na překlepy a jiné chyby toho druhu), tak jsem přehlédl, že jsem nevložil aktivní odkaz na ten avizovaný rozhovor s TEAL SCOTT.  Takže vše ještě jednou a s aktivním odkazem:

Dnes jako hlavní událost Vám posílám odkaz na video záznam rozhovoru Juraje s Teal Scott, jak bylo začátkem března avizováno. Juraj skutečně 28.3. hovořil po Skypu s Teal (proto je video občas "zasekávané") a kladl jí otázky, které se mu od lidí sešly. Bylo jich dost a některé byly i dost překvapivé. Nicméně Teal odpověděla na vše vč. toho, kde na chvíli nevěděla, avšak okamžitě si informaci obstarala z energetického pole Juraje. Na začátku si můžete poslechnout (nebo spíše přečíst v titulcích) otevřenou osobní zpověď Teal, její příběh. Opravdu drsné.
A jaká byla témata této části rozhovoru?
- O emocích, jejich význam, o kvalitě vnitřní komunikace s VJ, psychické choroby (vznik a léčení, příklad schizofrenie), Vědomí a podvědomí, význam 21.12. 2012, ženství co je a  jak ho pěstovat, jak se napojit na Vesmírné Vědomí, o pobývání mimo tělo, správný/á partner/ka, o reinkarnacích, o nesmrtelnosti a umírání, o stravování a o vlivu "kvality výroby" potravin na lidskou bytost (energeticky), o osteoporóze.

Tato 1. část rozhovoru trvá 1:46 hod.


Příjemné sledování videa

Láďa

—————

Zpět