Milí přátelé - 10.4.2013

10.04.2013 20:27

 

Milí přátelé,

máme opět několik nových poselství, tak, jak se říká, spěchám, abychom, spolu s překladatelkami, se s Vámi podělili o nové poznatky a impulzy na naší cestě vnitřního růstu a přerodu.

Prvním materiálem je poselství Mistra Ježíše přijaté Natalií Glasson s názvem "Rozkrývání pravdy". V podstatě lze říci, že toto jeho sdělení by mělo v nás burcovat uvědomění, že on ač již zde není nijak fyzicky přítomen, tak jeho energie jsou v nás všech a když si to to uvědomíme, a ke všemu a každému takto přistupovat (vč. sebe sama), můžeme pak zažívat Zemi jako velmi láskyplné místo k Životu. Jde mu o podnícení všeho toho, co je v nás svaté, aby vystoupilo do popředí. Tím pak budeme i také schopni se podívat na sebe a vidět i strachy a emoce, které nás blokují a najdeme cesty k jejich rozpuštění.

Dále pak poselství Mistra Sanat Kumary, které přijala Barbara Bessen s názvem " Život v páté dimenzi". A tady si zase můžeme přečíst pravdy o současném období v němž se jako Lidstvo vyskytujeme. Především o tom, že vše je propojeno a vše sdílíme s ostatními, ač si to zatím neuvědomujeme. Upozorňuje, že jedním z hlavních cílů současného období je, abychom si uvědomili, že tvoříme my sami a že vše také můžeme změnit. Upozorňuje, že naše tvořitelská síla působí ihned. Možná, že si to nyní tak neuvědomujeme, ale je to tak, a proto se stále, nyní pohybujeme od jedné reality k druhé a u mnohého to může vytvářet chaos, napětí, stres apod. Je potřeba být dobře ukotven. A je také dobře si uvědomit, že jakýmkoliv svým posunem, kdy změníme sebe, měníme i pole celého Lidstva. Máme pochopit, že vše byla jen hra, které se účastníme, a kterou jsme si i někteří sami vymysleli. A nabádá nás, abychom si i nadále "hráli", brali život jako hru, tvořit, být svobodní. Jedno sdělení vztahující se ke smrti fyzického bytí je dosti zajímavé.

A po opravdu delším čase rád posílám poselství Arkturiánů z března 2013, které svým obsahem do jisté míry, svým způsobem, navazuje na sdělení Mistra Sanat Kumary. Má názve "Vytváranie vašej novej reality". Nicméně je konkrétnější zvl. tedy po technické stránce. Probírá současné dění z pohledu toku světelných energií, jejich působení na naše fyzická těla, na struktury mozku (synapsie) apod. Hovoří o vlivu tohoto světelného toku na naši DNA. V těch souvislostech pak Arkturiáni zdůrazňují  naprostou nutnost vzdání se starých energetických vzorců, přijetí nových, odpovídajících svou vibrací vibracím těchto světelných toků, hovoří o nutnosti umění vstoupit do neznámého, do chaosu apod. a najdeme tak také možnosti opustit své strachy a uvádějí mnoho dalšího, zajímavého a potřebného pro pochopení technických souvislostí Vzestupu a pro naše uvědomování si sebe. V závěru je zajímavý rozhovor mezi Duší a Egem.

A dále pak posílám několik inspirativních, velmi pěkných videi ( a také krátkých... :-) ), jejichž autorem je Ralph Smart, české titulky
Ralph Smart - Jak vnímáte tento svět? - asi 3 minuty
Ralph Smart - Co je to realita? - asi 4 minuty
Ralph Smart - Sebeláska  - asi 8,5 minuty


Rozkrývání pravdy
od Mistra Ježíše

Přijala Natalia Glasson 3.4.2013

 

      Předstupuji před vás vědomě v pravdě a čistém vtělení lásky, abych byl přítomen ve vaší energii a vědomí. Skrze svou přítomnost vám ukazuji vaše vlastní posvátné a božské já. Jestliže si dovolíte vidět, vnímat či uznat mé energie jako čisté vtělení lásky, pak jste připraveni přijmout, vidět, vnímat a uznat sebe sama stejným způsobem, ve stejné formě a projevení. Tohoto uvědomění si sebe sama jako vtělení lásky lze dosáhnout díky jednoduchým, ale účinným krokům a záměrům, které si každého dne stanovíte a umožníte si tak být vědomě bdělí a přítomní na Zemi. Nevzhlížejte ke mně jako k vůdčímu představiteli pravdy a lásky, ale dívejte se skrze mě na sebe, jako na příklad pravdy lásky. Já už nekráčím po Zemi jako fyzické vtělení a přítomnost mé duše na Zemi a přesto každý den kráčím po Zemi skrze vaše bytí, vaše činy, myšlenky, láskyplná gesta a božská propojení. Umíte si představit, že jsem božsky přítomen ve všem, můj mír, má láska a pravda že jsou přítomny ve vaší duši, v těch, které potkáváte? Dokážete si představit, jak krásným by se potom váš svět mohl zdát, když uvidíte mé posvátné kvality kdekoli jste? Mohli byste pak nahradit mé energie svými a představit si, že jste božsky přítomni ve všem, ve svém bytí a v těch, které potkáváte, ať už jsou to neznámí lidé či vaši milovaní? Nebyl by svět velmi krásným místem, kdyby se vaše posvátné kvality včlenily, splynuly či objevovaly se ve všem? Možná díky mým otázkám vidíte, jak mnoho ze své vlastní moci a sebeuvědomění směřujete ke mně a ctíte mé vibrace, spíše než své. Samozřejmě, že kdykoli vzhlédnete ke mně, uvidíte skrze mě, abyste si uvědomili sebe sama, ale až uvidíte ty posvátné a svaté kvality, rozpoznáte je opravdu jako kvality přítomné ve vás samých a jako odraz vás samých?

      Jsem zde proto, abych pouze podnítil, aby to, co je ve vás posvátné, vyvstalo; toto bylo vždy mým cílem, ukázat vám všem, čím jste, působit jako zrcadlo, abyste se viděli plněji, čistěji a s dokonalou jasností. Ukazuji vám ty nejprostší kvality a přesto jsou to ty největší kvality a dary, jaké může lidská bytost či světelná duše mít. Díky jednoduchosti a nekomplikované komunikaci můžeme všichni vidět za mnohé úrovně iluzí, abychom uchopili pravdu.

      Sezení v meditaci v mé energii a či dovolit mi být přítomen a nechat naše energetická těla spojit světlem proudícím mezi námi, nám umožní využít mou energii a přítomnost jako zrcadlo pro vaši vlastní posvátnou božskou pravdu a podstatu či jádro vašeho bytí. Podstata a jádro vašeho bytí se stále vyvíjí a rozpíná a tak vyžaduje neustálé sledování a soustředění, abyste pokračovali v poznávání nádhery ve svém bytí. Když poznáte přítomnost a inspiraci pravdy, která se otevírá, umožní vám to ponořit se hlouběji do stavu vědomí pravdy.

      V meditaci a propojení s mou energií se můžete zaměřit na mou srdeční čakru, dovolit si vstoupit do ní, vidět, vnímat a uvědomovat si jakékoli energie, vjemy či vhledy.

      Pak si připomeňte, že to, co zažíváte, jste vy, toto jsou vaše energie, vaše pravda, vaše nádhera, vaše uznání sebe sama; je opravdu důležité zakotvit a uznat toto pochopení hluboko ve vašem nitru. Je to způsob, jak potvrdit sebe sama jako posvátnou bytost světla a zároveň dovolit své vlastní pravdě, aby se rozkryla s lehkostí a bez očekávání či nátlaku z vašeho bytí.

      Jsem vždy s vámi, abych vám pomohl rozkrýt vaši pravdu, čímž se také rozkrývá pravda každé duše, univerza a Stvořitele.

      Rozkrýt svou pravdu znamená uvolnit lpění na své vlastní realitě, svých přesvědčeních a pohledech na sebe sama, rozvázat to, co vás váže k vaší fyzické perspektivě iluzí a omezení, postupně uvolňovat a rozšiřovat podstatu svého bytí. Rozkrytí sebe sama můžete vnímat jako to, že si dovolíte rozpadnout se na kousky; ale někdy je to třeba, abyste poznali, co je vaše skutečná podstata a co je jen pohled, který vás připoutavá k opaku pravdy, tedy k nepravdě. Je mnoho oblastí vaší reality a dokonce vás samých, které jste vytvořili jako falešné fiktivní padělky a držíte se jich jako pravdy či jako přirozených aspektů svého bytí. Když spatříte tyto falešné fiktivní padělky, aniž byste si je brali osobně jako urážku nebo jako něco, co vám způsobuje bolest, umožníte si tím rozkrýt pravdu svého bytí, což je také pravda Stvořitele. Pravda vašeho bytí je jako malé ale krásné drahokamy Stvořitele, každý překrásný a hodnotný.

       Když si dovolíte uznat své božství, přirozenou reakcí je, že se stanete plněji vědomými si svých omezení, překážek a strachů. Často, když nerozpoznáte sebe jako posvátnou bytost, nerozpoznáte také strachy a omezení, kterých se pevně držíte a vetkáváte je do svých projevů na Zemi. S pochopením se vaše oči široce otevřou všemu, na čem lpíte. Toto není nic, za co byste se měli stydět, odsuzovat to či trestat se ze to; je to pouze proces rozkrývání své pravdy. Když si uvědomíte svůj strach, zažíváte ve svém životě nechtěné manifestace či emoce. Je důležité pochopit, že toto je přirozený proces, který jste vytvořili, je to prostor ve vaší realitě, který vám má pomoci rozkrýt pravdu hlouběji skrze uvolňování lpění na určitých myšlenkách či pohledech a naladit vás na nové vhledy, které vám budou sloužit a ponesou vás dále po vaší duchovní stezce osvícení. Nebojte se prohlédnout si strachy a emoce, které ve vás vyvstanou, dívejte se, vnímejte a pozorujte je ne jako negativní aspekty, ale jako cestu k rozkrytí své pravdy. Tím, že uvidíte za svůj strach či nechtěné emoce a budete si připomínat světlo, lásku a vděčnost, budete schopni doslova vidět světlo a vynášet ze svého bytí jasné světlo osvícení, abyste rozpustili bariéry, které vás omezují a na kterých lpíte, abyste je nahradili hlubším prožitkem míru a rozšíření.

      Největším nástrojem rozkrývání pravdy a tím také uvolňování aspektů a pohledů vašeho bytí a reality, na kterých lpíte, je nepřetržitá přítomnost vibrace lásky ve vašem bytí. Tímto způsobem se učíte dávat všem, reagovat a jednat s láskou a sloužit láskou ve všech situacích a zkušenostech. V přítomnosti nepodmíněné lásky a nepodmíněné vděčnosti si dokážete dovolit rozšíření a plynutí s velkou lehkostí. Už nebudete zažívat omezující iluze, strachy, hranice a limity, vaším největším zážitkem bude snadný a dokonalý růst, svoboda a rozkrývání vaší pravdy. Všimnete si, že negativní či nechtěné emoce, strachy, postoje a pohledy už vám nepůsobí utrpení, ale jednoduše se řeší či odpadají, aby vám poskytly více prostoru. Vaše světlo a láska vyžadují mnoho prostoru, často váš pohled či vámi stvořené hranice omezují váš tvůrčí prostor a vyjádření, což způsobuje, že pravda zůstává ve vašem bytí ukryta a spoutána. V přítomnosti lásky ve vašem bytí, jakožto stálé vibrace věčně pulzující, si dovolte rozkrýt sebe takové, jací víte, že nyní jste, není způsob jak byste konrolovali svou realitu či zkušenosti, je jen třeba zaměřit se na lásku svého bytí, spíše než na ní lpět a zároveň beze strachu sledovat všechny aspekty svého bytí. Uvědomte si své božství a posvátné kvality, které proudí vaším bytím - vedle těchto kvalit si povšimnete omezení a strachů. Až si uvědomíte své větší světelné Já, uvidíte, která omezení to jsou a po jejich vyléčení vám vaše větší světelné Já umožní manifestovat a promítat z hloubi vašeho bytí větší zdroj světla.

      Rád bych, abyste si uvědomili, že každá situace ve vaší realitě nemusí být tím, čím se zdá; jestliže si dovolíte poznat tu pulzující vibraci lásky ve vašem bytí, budete vyburcováni k hlubšímu vhledu či pochopení každé situace. To vám umožní uvolnit strachy či již nepotřebné kvality s lehkostí a posunout se do prostoru neustálého a snadného rozšiřování bez úsilí. Ve skutečnosti se posunete do trvalého stavu svobody, která věčně proudí a věčně se rozvíjí.

      Chcete-li, dovolte mi, abych byl zrcadlem, které vám pomůže v rozkrývání vaší pravdy, abyste svou pravdu vtělili s velkou lehkostí a přesností.

      Se stálou láskyplnou podporou

      Mistr Ježíš.

 

© Natalie Glasson, https://www.omna.org/Home.html

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Hanka B. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. 

 

 

 

 

 

 

Život v páté dimenzi

Sanat Kumara prostřednictvím Barbary Bessen, duben 2013

 

Jsem Sanat Kumara, jeden ze Strážců Země. Obklopujeme Zemi svým vědomím. Avšak i my procházíme osobním rozvojem a prožíváme rozšiřování vědomí. To totiž stále pokračuje a nikdy nekončí.

 

My všichni se plynule posouváme, nikdy nezůstáváme stát na místě. Jemně směřujeme cestou k domovu. Cesta je naším cílem. Nikdy se nepřestáváme učit, tvořit a poznávat. Od určité úrovně vše sdílíme společně. Ty nyní také všechno sdílíš s ostatními, jen si toho nejsi vědom. V tom, co máš, neexistuje nic, co by neměli i ostatní. Může to být něco dobrého nebo zlého, všechno sdílíš s ostatními. Nic není jen pro tebe samotného. Jen si toho nejsi ještě vědom.

 

Jsi však na cestě poznání a díky svým zkušenostem si stále víc uvědomuješ: “Nejsem sám, nežiji sám, nerozhoduji sám. Bohatství mých myšlenek je bohatstvím všech.“ Zůstává jen otázkou, pro jaké myšlenkové pochody se rozhoduješ a jakým způsobem si umožňuješ rozšiřovat své vědomí a měnit podobu. Právě teď máš možnost se krátce zamyslet, co ti v tvém životě už nevyhovuje. Říkám ti, že máš svobodu to změnit. Kdo jiný by to měl udělat, když ne ty? Budeš překvapen, jak se ti bude žít, když si toho budeš skutečně vědom. V této době jde o to, abys pochopil, že skutečně všechno tvoříš, všechno je tvým dílem a všechno lze změnit. S tím vědomím, že zároveň měníš i celé myšlenkové pole pro všechny ostatní. Stále znovu to zmiňujeme, protože je to jedna z nejdůležitějších božských pravd.

 

Usiluješ o něco vyššího, že? Dřív jsi chtěl mít víc peněz, víc slávy a uznání. Možná v tobě ještě přetrvávají nějaké zbytky těchto tužeb. Není to nic odsouzeníhodného. Přesto se tvé současné úsilí ubírá jiným směrem. Chtěl bys tady na Zemi zažít život ve vyšší úrovni, vím to. Je to pochopitelné a patří to k naprosto normálnímu vývoji všech duší. I já jsem prošel touto cestou. I když ne zrovna na Zemi, ale na podobných planetách. Duchovní poznání k tobě začne přicházet automaticky, jakmile své bytí zaměříš na vyšší úrovně. Kryon často hovoří o čistém záměru, který je k tomu nezbytný. Znamená to přání a hlubokou vůli rozšířit své poznání a rozpoznat, kým vlastně jsi. Nyní míříte do vyšších úrovní bytí. Na konci čtvrté dimenze převládá jasnost a čisté vědomí. Přechod do páté úrovně je pak již jen skok. A protože cesta lidské evoluce je nyní velmi jasná a intenzivní a podpořená změnou celého slunečního systému, mají všichni hledající s čistým srdcem velkou šanci páté dimenze dosáhnout.

 

Vezměme si nejbližší vyšší úroveň, což je čtvrtá dimenze, v níž již jednou nohou stojíš. Stále víc si všímáš, jak se tvé myšlenky a záměry rychle manifestují ve fyzické realitě. To je nejdůležitějším znakem této dimenze. Působíš svým astrálním tělem, často ještě nevědomky. Astrální tělo předává informace o tvých představách a plánech do materiální úrovně, v níž tvé touhy nabývají formu.  Proto všichni, kdo se vydali na duchovní cestu, vědí, že na této úrovni je důležité umět ovládat své myšlenky. Rychle se totiž manifestuje to, na co myslíš. Proto lze jen doporučit, abyste si před přechodem, jenž nazýváte smrtí, ujasnili, co očekáváte. Stane se totiž to, co považujete za možné. Pokud očekáváte Ježíše, pak vás přivítá. Pokud si někdo myslí, že se musí dostat do pekla, pak si vytvoří peklo. Vaše stvořitelská síla působí hned. To je elementární zkušenost. A tak se tam leckdo může na delší dobu ztratit nebo zabloudit.  

 

Čím se tato úroveň liší od dosavadního života? Možná si myslíš, že dojde k nějakému třesku a ty se najednou ocitneš v jiné formě, v jiném těle a v jiném prostředí. V této době mimořádných změn je to však jinak.  Nyní jde o to, aby sis uvědomil, že v této úrovni vlastně už jsi. Vždy jsi v ní byl. Staří mystikové a vzestoupení mistři podávají zprávy o svém vzestupu jako o náhlém osvícení jejich bytí, o transformaci jejich atomů do jiné, světelné formy. Dnes je  to však tak, jako bys stále procházel dveřmi a přecházel z jednoho prostoru do druhého. Svými činy pak určuješ, v kterém prostoru právě pobýváš.  Když jsi dobře ukotven sám v sobě, když si třeba užíváš přírody nebo něco děláš celým srdcem, vášnivě, vroucně, což může být třeba i čištění zeleniny, pak jsi v páté dimenzi. Když se pak někdo objeví a na něco se tě zeptá, projdeš dveřmi a ocitneš se zpět na fyzické úrovni. Je to však ještě komplikovanější. Prošel jsi sice dveřmi zpět, aby ses věnoval pozemským záležitostem, ale vzal jsi sebou část svého výše vibrujícího bytí. Už nepůsobíš a nejednáš jen z trojdimenzionální úrovně. To je to, co se teď děje. Přecházíš sem a tam. Všichni to tak děláte. Je dobré si toho být vědom. Když se poddáváš dennímu snění a představuješ si jiný život, bez války, hladomorů, atomových reaktorů a beze zbraní, pak vytváříš pátou dimenzi. Tam je možné vše. Základ pro to tu byl vždycky. To zvláštní na tom je, že si přenášíš své zkušenosti do vyšší úrovně a tam vytváříš něco nového.

 

Dovol, abych ti to ještě blíže vysvětlil. Kdysi dávno jsi sestoupil, stejně jako Země, z vyšší úrovně do nižší. Jako světelná bytost jsi chtěl zakusit, jaké to je být zcela ponořen do fyzické úrovně. O tom se lze dočíst v esoterických knihách. Nyní se vracíš zpět do vyšších úrovní, stejně jako Země. Jen už nejste týmiž, jakými jste byli před vaším sestupem.  Nasbírali jste mnoho zkušeností. Tyto zkušenosti si berete s sebou do vyšších úrovní. Nová stará Země bude jiná, než jakou jsi opustil, protože vy všichni si přinášíte to nové, co by se na této úrovni mohlo uskutečnit. Přemýšlej chvíli, co to znamená.  Konec konců, vše se točí kolem tvoření, nového formování a nového poznání. Proto ještě přecházíš do nižší úrovně. 

 

Touha po skutečném domově zahrnuje cestu domů. Tato cesta bude napínavá, protože bude jiná než dosavadní putování. Pohlížej na sebe jako na dobrodruha, jenž chce objevit světy, jaké dosud neexistovaly. Tuto planetu i jiné podobné planety stvořily vysoké bytosti, které si tak trochu hrály. Možná se nudily. Možná jsi byl jednou z nich. Znáš to přece, když se nudíš. Pak je třeba vymyslet něco nového. S velkým elánem jste stvořili Zemi a sami na ni pak vkročili. Nyní už jste touto pozemskou hrou unaveni, nudí vás a chcete prožít něco nového. To naprosto chápu.  Vyšlapuj si do páté dimenze, raď se se svou rodinou, která tam na tebe čeká. Jsou to tví staří kamarádi, s kterými sis hrál a kteří jsou zvědaví, protože chtějí vědět, jak to chodí na pozemské úrovni v třetí dimenzi. Už sis zabalil svůj kufr s hrami? 

 

Nebuď smutný; někteří z vás totiž jsou. Možná jsou v tvém pozemském životě nebo i ve světovém dění různé věci a záležitosti, které tě rozesmutňují, deprimují a stahují do nízkých úrovní temnoty. Kráčej však svým každodenním životem se zdviženou hlavou a hraj si s vyššími úrovněmi. Zkus si někdy jen tak pro legraci vědomě založit své klíče od domovních dveří a popros své duchovní průvodce, aby ti prozradili místo, kde jsou.  Budou se smát, možná to uslyšíš nebo to budeš jinak vnímat. Znají tuto vážně vypadající hru, protože ti často pomáhají. Můžete tak hravým způsobem navázat kontakt. Kdykoli ti z pozemského dění bude těžko u srdce, napoj se na vyšší energii páté dimenze a čerpej z ní lehkost.    

 

Tady je to jen hra, kterou sis sám vybral. Jedna z mnoha her. Jen jsi zapomněl, že ji hraješ. Rozumíš tomu? Uvědom si, že důležitá je jen láska, láska ke všem lidem a ke všemu, co je. Všichni si tady hrají, ale většina si toho není vědoma. Ty však už víš, o co tady jde. Rozšiř tento poznatek tak, že si sám sobě namaluješ ty nejhorší scénáře, které by se ti mohly přihodit nebo postihnout Zemi. Mohlo by se třeba stát, že by tvé tělo bylo zraněno natolik, že by už nemohlo existovat. Avšak ty, milý příteli, který se účastníš této hry, nebudeš nikdy zraněn. Jsi nezranitelný. Jsi čistou esencí, která si oblékla nejprve jeden kostým a pak ještě mnoho kostýmů, které patří k divadelnímu představení. Co bys chtěl dělat teď, mistře? Vymysli si v tomto posledním dějství roli, která se ti bude líbit, přinášet ti radost a nebude tě již svazovat dramaty každodenního života v dualitě. Buď volný, svobodný a vědomě tvoř. Taková je pátá dimenze. Zkoušej si také roli návratu domů. Co budeš svým tamějším přátelům vyprávět o tom,  jaké to bylo tady na Zemi?

 

Smyslem každého dobrodružství je uvědomit si prožitky a zážitky, žít z nich a posléze zjistit: „Nakonec to vše bylo vlastně dobré, protože neexistuje nic, co by mě mohlo zničit.“ Je to koneckonců jen sbírání zkušeností, které ti pomáhají rozšiřovat vědomí, uvědomovat si sama sebe a tvé božské možnosti. Hraj dál, sni svůj sen o rozjasnění (osvícení) a cestě domů. Prožívej pátou dimenzi tady a teď. Ber si ji sebou do všedních dnů a utvářej si své bytí. Tím pak budeš měnit pravidla hry pro i další účastníky. Rád tě při tom budu doprovázet.

 

Jsem Sanat Kumara

   

Přijala Barbara Bessen v dubnu 2013. Tento článek je k volnému nekomerčnímu využití, změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu https://www.barbara-bessen.com/sanat-kumara-channeling-april-2013/ přeložila Jana S.

 

 

 

 

 

Arkturiáni – Marec 2013

Vytváranie vašej novej reality
Suzan Caroll

 

 

Nachádzate sa teraz uprostred procesu začleňovania toku svetla s vyššou frekvenciou, ktorý prúdi z Galaktického stredu do vašich pozemských tiel, emócií a synapsií (spojenie medzi neurónmi v mozgu). Keď sa toto svetlo začlení, bude mať vplyv na vaše emócie, myšlienky a činy. Okrem toho, vám aktivuje 97% DNA, ktorá prebúdza váš prirodzený potenciál, ktorý z vás robí tvorcov vašej reality. Preto vás prosíme, aby ste trávili čo najviac “času” v prírode, aby ste boli bližšie k elektromagnetickým poliam svetla, ktoré bombardujú vašu planétu. Nové synapsie, ktoré sa aktivujú vo vašom mozgu vám umožnia prijať nové informácie, ktoré neboli dostupné, pokým mal váš mozog obmedzenú kapacitu.

 

Aby ste dosiahli plnú silu, budete sa musieť vzdať všetkých starých vzorcov myslenia a správania sa. Oslobodení od týchto limitujúcich vzorcov sa môžete odovzdať neznámu a vstúpiť do chaosu nesmiernych zmien. Vy, naši vzostupujúci priatelia zo Zeme, ste teraz povolaní pripojiť sa k prebiehajúcemu procesu opúšťania obmedzení, odovzdania sa neznámemu, vstupu do chaosu a konania celkom novým spôsobom.

 

Vzdávanie sa obmedzení

 

Keď si uvedomíte, že sa musíte vzdať starých obmedzujúcich vzorcov pochopíte, že vy ste tvorcovia svojich životov. Keďže neviete, ako robiť najlepšie rozhodnutia zistíte, že všetko, čo treba urobiť, je odovzdať sa chaosu extrémnych zmien. Toto odovzdanie sa novým vzorcom multidimenzionálneho života vás zbaví starých návykov a závislosti na fyzickom živote tretej dimenzie.

 

Prepustenie starého a objatie nového vás postrčí k obrovskému evolučnému skoku vo vedomí. Vďaka tomuto vyššiemu stavu vedomia si ľahšie spomeniete, ako byť majstrom svojej energie. Učenie môže priniesť strach zo zlyhania a pochybnosti o tom, či ste alebo nie ste schopní sa to naučiť. No ak si spomeniete, prinúti vás to spoznať vyššie vyjadrenie vášho JA a to vás zbaví strachu každého druhu. Je však množstvo pocitov, ktoré musíte prijať a prepustiť počas vašej intenzívnej komunikácie s vašim skutočným JA.

 

Odovzdanie sa neznámu

 

Vaše fyzické telá boli vytvorené z prvkov tretej dimenzie a Elementálov štvrtej dimenzie, ktorí oživili vašu formu. Zem však zvyšuje svoje vibrácie a keďže zodpovedajúca vibrácia je to, čo vás drží v tomto svete, budete musieť zladiť svoju rezonanciu so vzostupujúcou Zemou a pokračovať v osobnom vzostupe.

 

Inak povedané, aby ste zostali napojení na Matrix vzostupujúcej Zeme, musíte sa odovzdať neznámu, aby ste dosiahli zladenie vašej frekvencie s frekvenciou Gainej Zeme. Zlaďovanie je metóda nastavenia vašich mozgových vĺn na požadovanú frekvenciu, vďaka čomu dokážete vy a ostatné oscilujúce systémy navzájom na seba pôsobiť, čím získate rovnakú frekvenciu vyjadrenia. Takže keď zladíte svoje energetické pole s elektromagnetickým poľom Zeme, Gaine zvýšenie frekvencie vás potiahne k prebudeniu. Rovnako poslúži vaše osobné vzostupové energetické pole vzostupu planéty. Vďaka zlaďovaniu nezmenia vyššie frekvencie svetla bombardujúce Zem iba planétu, ale aj všetkých jej obyvateľov.

 

Frekvencia vibrácií každej reality, musí súhlasiť, byť zladená s vami, aby ste mohli túto realitu zažívať. Mnohí ste začali skúmať multidimenzionalitu a zisťujete, že ten fakt platí. No možno ste ešte nezistili, že môžete urobiť čokoľvek, na čo zameriate svoju pozornosť a potom to naplniť bezpodmienečnou láskou.

 

Vaše myšlienky sú vašimi osobnými svetelnými synapsiami, ktoré zlaďujú vaše myslenie s rôznymi frekvenciami vášho svetelného matrixu. Okrem toho môžete zladiť svoj mentálny matrix s každou možnou realitou tým, že premietnete svoju bezpodmienečnú lásku do tohto matrixu. Bezpodmienečná láska otvára Portály do vami vybratej reality a aj vás k tejto realite viaže. Nanešťastie zabudnutý program je nepoužívaným programom. No je šanca, že počas tohto štádia vzostupu, sa vaše multidimenzionálne spomienky vrátia.

 

Prijatie chaosu

 

Počas tejto fázy prechodu sa musí uskutočniť veľa extrémnych zmien, pretože staré vzorce tretej dimenzie sú v rozpore s prichádzajúcimi energetickými vzorcami piatej dimenzie. Konflikt medzi týmito energetickými vzorcami vytvára chaos, ktorý predchádza významnej zmene. Aby ste dokázali zladiť svoju energiu s energiou piatej dimenzie, musíte sa zbaviť všetkého myslenia, pocitov, zvykov a správania tretej dimenzie. Ak sa rozhodnete ignorovať to, čo sa okolo vás deje, namiesto odovzdania sa chaosu radikálnej zmeny, zostanete zladení s treťou dimenziou a nezladíte sa s energiou piatej dimenzie, ktorú má vzostupujúca Zem.

 

Ak sa musíte prispôsobiť, aby ste mohli prežiť a/alebo zostať v prúde vzostupu, nájdete odvahu vstúpiť do chaosu. Opustenie známeho vám umožní začať aktivovať dlho zabudnuté matrixy vo vašom mozgu. Keď čelíte novým výzvam, dokážete nájsť odvahu vstúpiť do neznámeho s otvorenou mysľou. Otvorená myseľ je pri tom nevyhnutná. Ak súdite možný posuv vo vašom myslení, zavriete tým dvere a zostanete zaseknutí vo vzorcoch myslenia, ktoré sú prekonané.

 

Ak nenájdete spôsob ako povolať svoje zabudnuté zdroje, nebudete schopní zažiť dlho očakávaný “presun” do nových sfér reality. Ak máte strach z neznáma, predstavte si, ako vás vystraší fakt, že ste zmeškali tento okamih. Strach je celkom nelogický a je možné ho upokojiť logickým myslením. V okamihu, keď prehovoríte ku svojmu strachu, ste voči tejto emócii v nadradenej pozícii. Najskôr musíte upokojiť svoj strach tým, že si poviete: “Ďakujem, že mi oznamuješ, že sme v nebezpečnej situácii. Počúvaj ma strach, potrebujem, aby si sa upokojil, aby som mohol/mohla prevziať kontrolu nad touto situáciou.” Ak prehovoríte ku svojmu strachu autoritatívne, vaše vedomie sa dostane nad nevedomú reakciu boj/útek a stane sa vedomím ovládajúcim vašu energiu.

 

Rovnako, keď neustále sledujete myšlienky, ktorým umožňujete zostať vo vašej mysli a emóciách, ktoré napĺňajú vaše telo, stávate sa pánom energetického poľa, ktoré máte vo svojom tele a ktoré premietate do svojho sveta. Byť majstrom svojej energie je v skutočnosti základom pre aktiváciu vášho multidimenzionálneho vnímania a vašich schopností.

 

Jednanie novým spôsobom

 

Tento chaos vás núti prispôsobiť sa skrze pôvabnú hlbokú introspekciu (pozorovanie seba samého), pri ktorej môžete povolať zabudnuté zdroje. Touto hlbokou vnútornou inšpekciou sa znovu spojíte so svojim multidimenzionálnym myslením. Vaše multidimenzionálne myslenie je naprogramované na prijímanie Svetelného jazyka vyššej frekvencie reality. Potom budete pomocou Svetelného jazyka prijímať všetku pomoc, ktorú potrebujete na to, aby ste mohli konať novým spôsobom. Váš prvý takýto čin bude premietnutie vášho vedomia do Jadra nejakej osoby, miesta alebo veci, s ktorou ste v interakcii. Na to, aby ste mohli premietnuť svoju myseľ do Jadra toho, kam si budete priať premietnuť, musíte najskôr ísť do Jadra vášho JA.

 

Skrze vše vlastné Jadro vstúpite do prítomného okamihu. Vaše multidimenzionálne JA, ktoré žije v prítomnosti a je neustále spojené s vašim vyjadrením tretej/štvrtej dimenzie, vás ukotvuje na Zemi. Čas je vašou kotvou k fyzickej rovine. Čas, ako ho poznáte, existuje iba v tretej/štvrtej dimenzii. Práve vaše pripútanie k času vás ťahá von z prítomnosti Jedného. V prítomnosti ste v Jednom. Keď ste Jedným so všetkým živým, dokážete komunikovať s každou časťou reality. V prítomnosti Jedného, do ktorej je najlepšie vstúpiť cez vaše Jadro, sa dokážete spojiť s vyššou frekvenciou ľubovoľnej reality a napraviť to, čo bolo pokazené.

 

Spontánne prebudenie

 

Stále viacerí z vás zažívajú spontánne prebudenie. K tomuto prebudeniu často dochádza po dlhom období depresie, úzkosti, choroby alebo “smoly.” K týmto prebudeniam dochádza preto, že multidimenzionálne svetlo, ktoré bombarduje vašu planétu, je také intenzívne, že svetelný kvocient ľudstva sa približuje ku kritickému množstvu. Svetelný kvocient nerovná sa väčšine ľudstva. V tejto fáze väčšina ľudstva zápasí s treťou/štvrtou dimenziou. Avšak svetlo prebudených je také silné, že prežiari temnotu tých, ktorí sú stratení na svojej ceste cez zmätok tretej dimenzie. V skutočnosti nesie prebudená osoba desať krát viac svetla, než neprebudená. Rozdiely medzi dvomi vyjadreniami ľudského vedomia vytvárajú chaotické energetické pole, pretože vzájomné pôsobenie paralelných realít tretej/štvrtej a piatej dimenzie spôsobuje posun paradigmy vo vašom svete. Rovnaké to bolo v mojom svete, keď sme vstúpili do tejto fázy vzostupu.

 

Vy prebudení, sa už viac nemôžete skrývať vo svojich ilúziách. Preto musíte vstúpiť do chaosu mnohých zmien, ktoré teraz prebiehajú vo vašej realite. Je to posun z vnímania bezpečnosti známeho a očividného rádu sveta, ktorý spôsobuje spontánne prebudenie. Klamstvá, ktoré ste vraveli a ktoré ste počúvali od ostatných, aby ste si spravili životy “dostatočne dobrými,” už nebudú viac fungovať pri zakrývaní rozčarovania. “Veci,” ktoré ste si kúpili, vám neprinášajú rovnaké potešenie, tí dôležití ľudia, s ktorými ste sa spriatelili, už nie sú naďalej zaujímaví, to zamestnanie, ktoré vám zabezpečilo veľkú prestíž sa stalo prázdnym víťazstvom a peniaze, kvôli ktorým tak tvrdo pracujete, sú preč skôr, ako si ich užijete. “O čom to celé je?” rozmýšľate.

 

Možno neviete, že vyššie vyjadrenie vášho JA sa na vás díva a čaká na túto príležitosť, aby otriaslo vašim pohodlným popieraním, odmietaním. Vaše multidimenzionálne JA vám prináša sny, nápady a príležitosti na zmenu a neustále k vám hovorí v pozadí vašej mysle. “Čo je to ten podrývačný hlas?” pýtate sa. “Môj život je PROSTE V PORIADKU,” vravíte, jemne zvýšeným hlasom. Ale tak veľmi, ako sa snažíte odohnať rastúcu vlnu transformácie, chaos zmeny sa stále viac rozširuje, až pokým vás nezahltí. Čím ste ale zahltení? Neviete.

 

Nedokážete to pochopiť. Váš život je presne taký, aký bol, keď ste si mysleli, že je skvelý. Prečo je vám zrazu tak mizerne? To je to svetlo. Vyššie frekvencie svetla vymazávajú indoktrinácie (to, čo vám bolo vštepované) tretej dimenzie a nahrádzajú ich multidimenzionálnym operačným systémom. Pri sťahovaní vášho nového mentálneho operačného systému, nedokáže váš biologický počítač - mozog spracúvať informácie rovnakým logickým postupným spôsobom. Mnohé multidimenzionálne správy víria vašim mozgom a nahrádzajú neurologické obvody. Tento príval svetla s vysokou frekvenciou vytvára náhle kolapsy starých mentálnych výpočtov.

 

“Švitorí mi?” čudujete sa. Nie, iba si nahrávate nový mentálny systém a práve teraz sa nachádzate v stave prechodu zo starého systému počítania (spracúvania informácií) na nový systém Prúdenia so svetlom. Mnohé časovo postupné detaily, ktoré napĺňajú váš mozog sa preklápajú do cirkulujúceho prúdu Svetelného jazyka ukotveného vo svetle s vyššou frekvenciou. Niektorí z vás vedia, že sa prebúdzate a niektorí ste už nejakú dobu prebudení. A práve títo prebudení sa potrebujú spojiť s ostanými prebudenými. Tak sa môžu naučiť byť lídrami piatej dimenzie a novo prebudení môžu získať pomoc od tých, ktorí tento proces už dokončili.

 

Kľúčové skupiny ľudí otvorene hovoria o tom, že existuje dôvod, pre ktorý sa deje to, čo sa deje, strach z duševného zrútenia sa je nahrádzaný túžbou po zmene. Práve v tomto bode sa začína vaše duchovné prebudenie, pretože strach prekročil ten prah. Veľa ľudí sa vám môže posmievať, ale keď raz prejdete cyklom odporu, začnete cítiť bezpodmienečnú lásku, ktorá je oveľa silnejšia než vonkajšie súdenie. Majte teraz na pamäti, že je dôležité dokončiť to, čo ste začali. Ste tu, aby ste pomohli planéte, čo pochopíte iba vtedy, keď sa zbavíte svojej závislosti na ilúzii tretej dimenzie. Cez stenčujúci sa závoj ilúzie môžete vnímať a začať vstupovať do novej reality.

 

V paradigme tretej dimenzie sa REALITA skladala z molekúl tretej/štvrtej dimenzie  usporiadaných do fyzickej formy. Vedeli ste, že táto forma je skutočná, pretože ste sa jej mohli dotknúť. Mohli ste ju vidieť svojimi fyzickými očami a počuť fyzickými ušami. Táto forma mala ostré okraje a jasné hrany. Avšak váš nový mentálny operačný systém vníma energetické vzorce, ktoré sa vám zdajú byť živé. Neviete o tom, že tieto energie existujú, ale máte pocit, že sú ďalšou realitou, životnou formou alebo možno Vyššou Bytosťou. Vaše “pocity” sa menia tak, ako sa menia vaše myšlienky. “Pocit” znamenal emóciu alebo dotyk. Teraz sú pocity ako nový druh vnímania, ktoré môžete zažívať vašou mysľou. Navyše si uvedomujete, že vaša myseľ nie je len vo vašom tele. V skutočnosti oboje – vaše myslenie a vaše emócie – vnímate ako vyžarované z miesta nad vami. Toto miesto nie je skutočným miestom, ale vyššou frekvenciou.

 

Tí z vás, ktorí sú prebudení už dosť dlho, si zvykajú na novú verziu svojho JA a počujú volanie, ktoré ich nabáda použiť všetko, čo už vedia. Ste unavení z mlčania, ktorým si zabezpečujete to, aby vás “oni” nesúdili. Chcete hovoriť o tom, čo sa deje vo vašom tele a vašom živote. Teraz, keď sa váš Multidimenzionálny operačný systém začleňuje do vášho mozgu, srdca a tela tretej/štvrtej dimenzie viete, že sa už nedá vrátiť späť. Neviete presne kam idete, ale zistíte to. Žiaľ neviete ako, pretože ste stále “medzi” tým, kým ste boli a kým sa stávate.

 

Avšak vaše stále sa rozširujúce Vedomie Jednoty vám hovorí, že ste pripojení ku všetkému a ku každému. Ste spojení s planétou. V skutočnosti ste vy planétou. Uvedomenie, že ste planétou, vám umožní spomenúť si, že ste aj Vyššou Bytosťou, ktorú počujete, vidíte, cítite a nasledujete do neznáma. Neviete, kam idete, ale spomenuli ste si, že máte nasledovať “pocit” bezpodmienečnej lásky. Ako ste sa stali z ustráchaných, rozčarovaných ľudí nasledovníkmi prúdu bezpodmienečnej lásky? Nespomínate si, ale nesnažíte sa zistiť to.

 

Scenár začlenenia

 

Ego: Mám pocit, že strácam kontrolu nad priveľa časťami môjho života. Stále dokola si musím opakovať: “Zdá sa, že nie je nič, čo môžem urobiť.“ Hádam, že to musím proste “nechať tak” a čakať, čo sa stane. Musím pripustiť, že sa trochu bojím. Vraj existujú iné veci, ktoré môžem robiť, iné úlohy, ale ja sa naozaj cítim byť mimo diania. Tento nový “systém” reality, má tak odlišné pravidlá, že sa v ňom cítim ako ryba na suchu. Dúfam, že nový vedúci vie, čo sa deje, pretože ja to určite neviem!

 

Duša: Ty nemusíš rozumieť, pretože ja VIEM. Ja som tvoja Duša, viem všetko o všetkom. Ako vidíš, som oslobodená od 3D hry a v tom istom čase ju hrám skrze teba, môj uzemnený bod.

 

Ego: Tak, keď toho toľko vieš, povedz mi, aká je teraz moja úloha? Malo som pod kontrolou všetko, teda minimálne všetko v mojej vedomej mysli. Nie, ani to nie je celkom presné. Dobre, malo som pod kontrolou každú časť reality, o ktorej som vedelo. Zdá sa, že to nie je veľmi veľa...

 

Duša: Áno drahé ego, som si vedomá tvojho významného prispenia a obetovania sa.

 

Ego: Obetovanie sa! Aké obetovanie sa?


Duša: Tvoje obetovanie sa spočívalo v tom, že si sa oddelilo od Jedného, znížilo si svoje povedomie, aby si mohlo prežiť jeden malý, samostatný život na jednej malej samostatnej planéte. Vyplo si svoje povedomie o svojom JA, aby si sa mohlo podieľať na úžasnom experimente.

 

Ego: Experimente? Akého experimentu sa to zúčastňujem? Nespomínam si na oddelenie sa od môjho JA. V skutočnosti som vždy bolo mnou...okrem...okrem toho, že tu vždy bolo niečo prítomné, Sprievodca alebo Boh alebo niečo, niekto. Volalo som to mnohými menami. Mená sa menili, ako som sa menilo ja. Teda bola to vždy tá istá osoba, ale moje povedomie sa menilo.

 

Duša: Áno, tvoje povedomie sa zmenilo, keď si si začalo viac uvedomovať MŇA – tvoje Multidimenzionálne JA. Aj keď si sa odo mňa “odlúčilo,” ja som ťa nikdy neopustila. Ako by som aj mohla, keď som ty? Ja som prítomnosť, ktorú si stále cítilo, ale nikdy si nemohlo uveriť tomu, že by si malo takú silu, múdrosť a bezpodmienečnú lásku. Preto si premietalo tieto pocity do “iných” Sprievodcov, Anjelov a Majstrov. Pretože si vstúpilo do reality oddelenosti a obmedzenosti, bolo si oddelené odo mňa, tvojej Duše/JA. Ja som časť teba, ktorá žije v Stálej jednote s tvojimi Sprievodcami, Anjelmi a Majstrami. V skutočnosti som ja tvojim Sprievodcom, ja som Anjelom, ja som Vzostúpeným Majstrom a oveľa, oveľa viac. A v rovnakom čase som tou časťou teba, ktorá je oslobodená od hierarchického systému 3D, ktorý je rozdelený na polarity zlé – lepšie – dobré. V mojej realite, skutočnej realite, neexistuje oddelenosť a neexistujú ani polarity. A preto neexistuje ani hierarchia! My všetci sme JEDNO.

 

Ego: Nedokážem pochopiť, ako by to bolo možné. Ako že tam nie je oddelenosť a polarity? Ak tam nie je žiadna hierarchia, ako sa potom učíte od tých, ktorí vedia viac než vy? Koho uctievate?

 

Duša: V mojej realite nie je žiadne “učenie sa.” Je tam iba “poznanie.” Nie je tam žiadne uctievanie, pretože nik nie je lepší, ani horší. Nič také, ako “lepší než” tam nie je možné, pretože sme všetci JEDNÝM. Preto neuctievame. My VIEME. My MILUJEME. Vážime si a pomáhame našim fragmentom, ako si napríklad ty, ktoré sa od nás oddelili, aby vstúpili do veľkého experimentu života v polarizovanej realite v nižšej dimenzii. Mnohí z nás majú fragmenty svojho JA, ktoré žijú vo forme v nižšej dimenzii v odlišnom svete a realite. Pre nás, sú všetky tieto “pozemské vyjadrenia” rovnaké. A preto “osoba” nie je dôležitejšia, než “strom” alebo “ryba,” pretože my sme všetci JEDNÝM, život vnímame ako JEDEN.

 

Ego: Teraz mi hovoríš, že nie som lepšie než ryba? Nemyslím, že by som tomu mohlo veriť. Ryba “nerobí” nič, iba pláva a potom ju zje väčšia ryba alebo človek. Čo dobré robí?

 

Duša: Nerozumieš tomu, čo ti vravím. Tu neexistuje žiadne “robenie.” Ani žiadne jedenie a žiadna polarita “dobrého” alebo “zlého.”

 

Ego: To mi znie nudne!

 

Duša: Áno, môže to vyznievať nudne pre osobu v 3D, ktorá sa snaží “urobiť niečo dobré,” obzvlášť ak je oddelená od svojej Duše. Ale tak, ako si ty nedokážeš predstaviť JEDNOTU, VEDENIE alebo BYTIE, ja nedokážem pochopiť oddelenosť, robenie a nudu. Práve preto som odštiepila časť môjho JA, aby som vstúpila do experimentu života v tretej dimenzii. Veľa si ma naučilo a ja ti chcem poďakovať. Tiež ťa chcem priviesť Domov, ku mne, ku tvojmu skutočnému JA. A preto som prestavila tvoju fyzickú schránku, čakru po čakre, aby som mohla začleniť moju Podstatu do tvojej. Potom už viac nebudeme oddelení. Budeme opäť JEDNÝM.

 

Ego: Znamená to, že si opustila svoju realitu?

 

Duša: Ale kdeže, môj drahý uzemnený bod. Nič také, ako “opúšťanie” v mojej realite neexistuje. Ako môžeš “opustiť,” ak neexistuje žiadna “oddelenosť?” Ak existuje iba Jednota, ako by si ju mohlo opustiť?

 

Ego: Ty ma mätieš. Nerozumiem tej Jednote, o ktorej hovoríš. Znie to pekne. V skutočnosti je to veľmi podobné vnútornému pocitu, ktorý som celý život cítilo, pocitu, ktorý som uctievalo. Ale nerozumiem tomu, ako sa môžem ja, oddelená časť, presunúť do reality, ktorá je tak odlišná od každej reality, ktorú som doteraz poznalo alebo študovalo?

 

Duša: Ty ju VYTVORÍŠ!

 

Ego: Vytvorím? Ako môžem vytvoriť niečo, čomu nerozumiem? Tento “výtvor,” o ktorom hovoríš presahuje aj moju predstavivosť.

 

Duša: Odovzdáš sa mne – tvojmu JA. Odovzdáš sa PRÚDU Jednoty, ktorým som. Ty si tým, kto sa musí rozhodnúť zjednotiť nás, pretože žiješ v realite Slobodnej vôle. Pravidlá, s ktorými sme súhlasili pred tým, než naše “fragmenty” vstúpili do 3D hry boli, že sa NIKDY nemôžeme odpojiť od Hry, ak to nebude chcieť naše pozemské ja. Súhlasili sme, že budeme čakať, pokým sa náš fragment prebudí dostatočne nato, aby si spomenul na svoje Multidimenzionálne JA a požiadal nás o pomoc. Potom, keď sú pripravené, povedieme naše fragmenty Domov. To bol ten experiment – budú Bytosti, ktoré sa oddelia od Jednoty všetkého, čo je, túžiť po návrate?

 

Ego: To bol ale dlhý experiment... trval milióny rokov!

 

Duša: Pre nás nebol dlhý, keďže nemáme čas. Žijeme v prítomnosti. Keď žiješ v prítomnosti, neľutuješ minulosť, ani nemáš strach z budúcnosti. Keď si spomenieš ako žiť v prítomnosti, budeš schopné nájsť PRÚD, ktorému sa môžeš odovzdať a spojiť sa so mnou, svojou Dušou, svojim JA. A keď sa spojíš so mnou, vrátiš sa Domov.

 

Ego: ako vieš, že sa chcem odovzdať tomuto Prúdu? Ako vieš, že chcem ísť Domov?

 

Duša: Pretože, drahá časť môjho JA, si si zvolilo začlenenie MŇA do svojej pozemskej schránky. Vidíš, Domov nie je miesto, je to vibrácia. Preto keď začleníš mňa, NEPÔJDEŠ Domov. Ty sa STANEŠ Domovom!

 

Prijala Dr. Suzan Caroll, https://www.multidimensions.com

Preklad: Danuša, www.vzostup.sk

 

 

 

Na závěr dávám zpověď Teal Scott o skutečných pohnutkách toho, co dělá.
Teal Scott - Vízia spoločnosti Teal Eye - asi 11 minut
 

Radostný vstup do opravdovějšího jara... :-)
Láďa

 

 

 

—————

Zpět