Milí přátelé - 7.4.2013

07.04.2013 23:15

 

Milí přátelé,

tentokrát se Marlene podařilo dát poselství Mistra HIlariona na web dostatečně včas, aby to Lenka stihla přeložit ještě pro dnešní zaslání, tak Vám mohu překlad nového jeho poselství již zaslat. A je dnes opravdu zajímavé. Řekl mírně odlišné. Cele se věnuje de facto transformaci, této její době a aktuálním kvalitám. Předně, velmi důležitou informací je, že vzestup je otevřen pro všechny, Země tuto skutečnost podporuje a přeje si ji. Pro ty, kteří se dnes probouzejí, to dnes již nemusí být až tak náročné, protože již je podporuje také i energie všech těch, kteří šli více ve předu. A tito lidé jsou nadále žádáni, aby dále vytrvávali a udržovali své Světlo a široce je vyzařovali.

A jako další pak posílám zcela nové poselství Marie Magdaleny  s názvem "Cítit se na Zemi jako doma", které přijala Pamela Kribbe. Připomíná, že nejen my, lidé, se učíme, ale i naše duše zde prodělává růst. Hovoří o tom, že všichni jsem z jedné rodiny, hovoří o Jednotě Hovoří o Matce Zemi,o přírodě, nutnosti přijmout přírodu, sladit se s přírodou apod. A pak také o tom kdy a jak komunikovat se svou duší.

A dalším příspěvkem do našeho pondělního čerpání nových, láskyplných energií, je další poselství, které Jeshua předal přes Pamelu Kribbe. Toto má názve "Jste učitelem společnosti". Jeshua tady připomíná, že jsem nositeli jeho Kristovských energií a on, že nám tuto svou pochodeň předává. A od toho se pak odvozuje jeho dnešní poselství. Je to o tom nebát se a jít do společnosti, neskrývat se, ukázat své Světlo, avšak se společnosti nebojovat, neposuzovat, jen vyzařovat lásku, soucit. Předává také dva jednoduché nástroje. Jednak na "prozkoumání a léčení energií společnosti  a pak také, abychom prozkoumali svou vlastní mužskou energii, muži i ženy. To proto, že ji potřebujeme pro vyjádření svého Světla.

Po "klasických poselstvích ještě orientační pojednání Jennifer Hoffman na téma "Energie dubnu 2013".

A dnes přidávám také 2. díl toho velmi zajímavého rozhovoru Juraje s Teal Scott. Tento díl trvá asi 67 minut a je zcela odlišný od toho předcházejícího. Prakticky cele pojednává o mimozemským bytostech, rasách jejich spojitosti s Lidstvem, Zemí apod. Uslyšíte, resp. si na titulcích přečtete povídání o rasách na Zemi, jejich vznik, o různých mimozemských rasách, Teal se ale také dost rozpovídá o sobě, kdo ve skutečnosti, odkud přišla, proč je tady, proč vypadá tak jak vypadá, také se hovoří o Duté Zemi, bytostech žijících uvnitř 3D Země, o portálech, mj. se zmíní o Bermudském trojúhelníku, hovoří se o procesu expanze na Zemi, také galaktickém společenství, o spolupráci vlád s kterými rasami, krátce i Iluminátech i rase Anunnaki.

A na závěr krásný kulturní zážitek video návštěva katedrály v Chartres doprovázená hudbou J. S. Bacha "Toccata and Fugue en D minor"
Video trvá asi 9,5 minuty.


Přeji pohodový týden

Láďa

 

 

 

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 7.4. 2013 - 14.4. 2013                 

            Milovaní,

tlukot srdce Země se sjednocuje s lidstvem, které pochoduje vstříc novému Věku Světla a je očišťováno od všech starých a nefunkčních vzorů myšlení a chování. Země si hluboce přeje, aby všichni její obyvatelé měli dostatek času připojit se k ní v jejím vzestupném stavu expanze, proto je zde stále široce otevřené Vesmírné okno příležitostí, které umožňuje, aby došlo k těmto změnám a k transformaci. Všichni na této planetě se probouzejí do mnoha pravd, které do této doby nebyly jejich vědomí přístupné.

 

Jak se tyto pravdy odkrývají, začínají se mnozí lidé ocitat v obtížných situacích, kdy musejí bojovat a vypořádávat se se zjištěním, kolik své vlastní vnitřní nezávislosti božích bytostí si nechali ukrást těmi, kterým dovolili ovládnout své životy. Prvotní reakcí je nesmiřitelné odmítnutí těchto pravd následované dramatickým vnitřním obratem, kterým se pokusí projít a zvládnout podmínku pro probuzení. Dobrá zpráva je, že čím víc lidí se probudí, tím větší impuls dostanou všichni, kteří se ještě mají probudit, což se děje právě teď ve vašem světě. Všichni na planetě otevírají svá vědomí myšlence, že jsou mnohem více, než o čem se jim kdy zdálo, a že mají mnoho práv, o kterých dříve nevěděli.

Toto je doba předpovídaná věštci a proroky starých dob. Toto je doba soužení, před kterým jste byli varováni. Nyní je každá lidská duše žádána, aby učinila vědomé rozhodnutí a slib spojit se se svým vlastním božstvím a Zdrojem, a to jakýmkoli smysluplným způsobem, a pečovat o tyto své vlastnosti s plným vědomím a motivací. Každá duše inkarnovaná na této planetě má před sebou nádherný osud, ale je třeba vynaložit úsilí, aby transformovala své bývalé způsoby myšlení a chování do nového způsobu, který je v lepší shodě s její vlastní božskou esencí a existencí.

Všude na vaší planetě vládne zdánlivý chaos, takže jediné, co musíte udělat, je, zůstat soustředěni ve svém nitru a denně se propojovat se svou vyšší esencí, přivolávat a mít v úmyslu stát se tou nejvyšší vizí sebe sama a očekávat ty nejlepší výsledky ve všech aspektech svého života na Zemi. Také je třeba, aby každá duše pochopila, že každý si prochází svou vlastní verzí probuzení, přijetí, růstu a expanze a že vše je sjednoceno v jednom velkém projektu. Každý musí lépe pochopit celkový obraz probíhajících událostí a udělat si na to svůj náhled tak, aby to všem přineslo nejvyšší dobro.

Přes to všechno, základem všech činností je rozpomenutí si, že tuto dobu si vybrala každá duše jako fantastickou příležitost pro svůj duchovní růst a expanzi, kterou by jen stěží našla jinde ve Vesmíru. Je na každé tvořivé bytosti, která žije a prožívá svůj život na této planetě, aby dosáhla změny, která pozvedne a rozvine veškerý život pozitivní a konstruktivní, milující formou, neboť když se to stane, zavládne na Zemi mír a harmonie. Žádáme ty, kteří stojí v popředí těchto dějů, aby vytrvali, udržovali své Světlo a svou Lásku a ukotvovali je na a v Zemi.

 Do příštího týdne...

JÁ JSEM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

 

Cítit se na Zemi doma
Marie Magdalena prostřednictvím Pamely Kribbe

Drazí přátelé, drazí muži a drahé ženy,

Naplňuje mne radostí být tu v toto jasné ráno s vámi. Jsme staří přátelé. Naše cesty se protnuly v prostoru a čase mnohokrát předtím. Vnímejte naše staré přátelství. Jsme součástí stejné rodiny. Chovejte na chvíli tento pocit důvěrnosti, příchodu domů, v srdci. Jen se uvolněte a nechejte všechno napětí uvnitř sebe odejít. Představujte si, jak se napětí vlévá do Země a je neutralizováno. Vnímejte, jak se vaše těla uvolňují a jsou těžší. Přijměte léčivou energii, kterou vám Matka Země opětuje a nechejte ji, aby obklopila vaše chodidla a nohy a vlévala se do vašeho pasu a břicha. Vnímejte podporu Země, jste v bezpečí.

Vnímejte rytmus Země, je pomalý a stálý. Tento rytmus hledáte. Vaše duše pochází z jiné říše a když z ní sestoupí, musí se přizpůsobit rytmu Země. Vaše duše musí přebývat v těle, musí se naučit, jak používat mysl a může z toho být zmatená. Duše je na cestě učení se. Nejste to jen vy jako lidé, kdo se učí, vaše duše se učí a roste stejně tak.

Ve vaší duši nesete z pobytů na Zemi bolestivé vzpomínky, a tudíž vám není zřejmé, že Zemi můžete důvěřovat a odevzdat se jí. Ve vašem těle může být zablokování, které vám nedovoluje uvolnit se a cítit se zde v bezpečí. Toto zablokování je energie, není to jen fyzické. Ono zablokování není ve skutečnosti způsobeno Zemí, ale tím, co se vám v lidském světě přihodilo: negativita, kterou zde zažíváte, bolest z odmítnutí a pocit, že sem nezapadáte. To ztížilo to, abyste se zde cítili doma.

Ráda bych vám připomněla skutečnou povahu Matky Země. Ona je sama andělem. Pomyslete na nádheru lesů, oceánů, květin. To je skutečnou podstatou Bytí na Zemi a vy jste součástí této impozantní reality. Vy sami jste jako rostliny, avšak rostlina se nemůže otevřít dokud není pevně zakořeněná. Musíte se na Zemi cítit doma, abyste byli schopni vyjádřit sami sebe, své světlo. A tak vás nyní zvu, abyste se spojili se Zemí, s andělem, kterým je. Vnímejte její energii hluboko ve svém těle, jste její děti a můžete se uvolnit.

Představujte si, jak nyní kráčíte nádherným místem v přírodě. Může to být les, může to být blízko oceánu, nebo na poušti, a učiňte pro sebe tuto představu skutečnou a plnou života. Vnímejte přírodní živly, vítr, slunce, vzduch. Vnímejte zem pod svými chodidly. Pak se posaďte a položte na zem své ruce. Dovolte Zemi, aby se vás dotkla, léčila vás a připomněla vám vaše společné partnerství. Vaše duše chce na Zemi být, i když tu byla zraněná, především strachem a bojem, který je v lidské společnosti přítomen. Jako lidská bytost jste však také spojeni s přírodou, s harmonií a rytmem, který v ní je. Když přijmete přírodu, vně i uvnitř, můžete jasně slyšet poselství své duše.

Stále tedy sedíte na zemi. Vnímejte, jak k vám přichází energie shůry. Můžete ji velmi dobře přijmout, protože jste nyní spojení se Zemí a s její energií. Těmto dvěma energiím je souzeno být spolu. Dovolte, nechť na vás září energie vaší duše jako slunce. Vychutnejte si to na okamžik.

Často, když se spojíte nebo se pokoušíte spojit se svou duší, vměšuje se do toho vaše mysl. Chcete mít ohledně života konkrétní, praktickou informaci. K tomu, abyste však obdrželi skutečnou informaci, musíte nejprve přesunout své vědomí, protože potřeba informace, potřeba vědět, co dělat, často vyvstává ze strachu. Nejdříve se musíte zcela uvolnit a být ve stavu bdělého snění či představování. Běžte tedy to tohoto stavu nyní.

Představte si, že jste zcela svobodní, že nejste omezeni žádnými zákony lidské společnosti. Jste anděl a jako motýl létáte z květiny na květinu. Zeptejte se sami sebe: „Co mi dává v mém životě radost?“ Nepřemýšlejte o následcích, které k vám přicházejí, jen se soustřeďte na pocit radosti a inspirace. Můžete být inspirováni zcela jednoduchými věcmi jako je procházka nebo chvíle klidu pro sebe sama. Je důležité, že rozpoznáte hlas duše. Nemluví zřejmým hlasem, na který jste zvyklí. Jste zvyklí k sobě mluvit velmi přísně. Hodně se kritizujete. Máte mentální obraz o tom, jací byste měli být a stále se s ním srovnáváte a cítíte, že selháváte. Opravdovým problémem je však ve skutečnosti posuzování. Tento druh hodnocení či tento tón hlasu nepochází z přirozenosti.

Jazyk vaší duše je zcela jiný. Je velmi jemný. Nabízí návrhy, ale nikdy vás nechce do ničeho nutit. A tak se své duše jednoduše zeptejte: „Co právě nyní potřebuji?“ Můžete obdržet odpověď v podobě energie a nemusí to být nutně slovy. Propusťte všechna očekávání. Vaše problémy jako člověka jsou často způsobeny nedorozuměním. Máte neustálé domněnky kterých si nejste ve skutečnosti vědomi a vaše duše chce, abyste od těchto domněnek odstoupili. To znamená, že musíte propustit svá nejhlubší přesvědčení a být otevřeni něčemu zcela novému. Musíte se nechat svojí duší překvapit.

Kdykoli tedy máte chvíli klidu a toužíte se spojit se svou duší, propusťte mysl a spojte se s duší spontánní a hravou cestou. To je cesta přirozenosti. Můžete ji vidět ve všech zvířatech a rostlinách žijících na Zemi. Radostně doprovází svůj rytmus. Nepřemýšlí nad budoucností, a přece jsou dokonale sladění. Jste součástí Země a součástí přírody.

 

© Pamela Kribbe 2013
www.jeshua.net

Překlad: Denisa Vaňková
www.jeshua.cz

 

 

 

 

Jste učitelem společnosti 
Jeshua  prostřednictvím Pamely

Jsem tu s takovou radostí. Pociťte moji radost. Jsem rád, že vás tu všechny vidím spojené jako bratry a sestry. O tom Nová Země je. Když se lidé setkávají s otevřeným srdcem, když se společně spojí v kruhu jako je tento, něco nového vyvstává, něco mnohem víc, než jen souhrn jednotlivců. A tak vnímejte energii, kterou jste společně vytvořili v těchto posledních dnech. Je to vaše energie.

Buďte na sebe hrdí, vy jste dnes nositeli Kristovské energie a já vám chci předat pochodeň. Představte si, že držíte pochodeň ve své pravé ruce a držíte ji před sebou, nelekejte se. Nyní se podívejte kolem sebe, co vidíte jako první? Vidíte kolem sebe osoby? Kolem vás jsou lidé, kteří se chtějí těšit a přijmout vaše světlo, neboť vaše pochodeň hoří jako žádná jiná, jste jedineční.

Někdy jsem smutný, když vidím, jak svou pochodeň skrýváte, jak skrýváte své vlastní světlo, které je nyní na Zemi tolik třeba. Apeluji dnes na vás, abyste povstali a ukázali své světlo světu. Když tak učiníte, hluboce vás to naplní, je to vaše poslání, vaše skutečná cesta.

Nyní, když pravím, abyste šli se svým světlem do světa, vím, že to některé z vás děsí, protože vaše jednání se světem nebylo hladké, občas to bylo obtížné a bolestné. Někteří z vás by se nejraději ze světa stáhli. Cítíte, že sem nepatříte, necítíte se zde doma.

Cítíte, že můžete být sami sebou jen tehdy, když opustíte společnost, společnost však na vás čeká. Musíte cestovat do temnoty, abyste ji zevnitř změnili a uděláte to uvnitř sebe. Předtím jsem vás žádal, abyste se podívali za negativitu, za destruktivní chování a pohlédli na ustrašené dítě uvnitř sebe. Nyní vás žádám, abyste to stejné učinili se společností. Nevstupujte s přítomnými energiemi do boje. Vstupte do nich s pocitem míru. Když se společností bojujete, jste stále v říši duality.

Cítíte, že ve společnosti existují agresivní síly a že jste buďto jejich otrokem nebo protivníkem, obě role jsou však v rámci duality. Nechcete být otrokem společnosti a v některých životech jste se poněkud oddali roli bojovníka, rebelskému boji proti normám společnosti. Vaše skutečná role dnes však není ani jedna z nich. Nejste otrokem společnosti. Nejste jejím nepřítelem. Jste učitelem společnosti a učíte ze srdce. To znamená, že se díváte za vnější zdání a jdete přímo do srdce věcí, situací a lidí. Jako učitel víte a chápete, že vaše energie nebude vždy přijímána a oceňována, jste s tím smířeni, a proto se necítíte společností zavrhnuti. Jste si velmi vědomí sebe sama a jednáte z lásky a soucitu a co je nejdůležitější, víte, kdy jednat a kdy ne. Nemusíte měnit svět. Potřeba měnit věci pramení z nespokojenosti či dokonce posuzování. Jste skutečně zde, abyste byli učiteli lásky. Předávám vám pochodeň a žádám vás, abyste byli ve světě a nebyli jím, abyste vždy našli svou pravdu uvnitř, a byli zároveň schopni a připraveni podělit se o ni s druhými.

Žádám vás, abyste nyní pohlédli na energii společnosti jako na dítě a dali jí obličej dítěte. V této chvíli se toho tolik odehrává. Kolektivní energie lidstva je ve stavu zmatení. Nyní ji dejte obličej dítěte. Nahlížejte na starou strukturu, která je stále aktivní: na hierarchii, nemístnou autoritu. A přesto, že si myslíte, že je to vše velmi šeredné, vnímejte, zda zde dokážete nalézt obličej dítěte. Když se podíváte do hloubky, můžete vidět ztracené dítě, uvězněné uvnitř agresivních mužských struktur tradiční společnosti. Ve skutečnosti je to dítě mužského pohlaví, které se odcizilo a oddělilo od svého vlastního srdce. Na okamžik vnímejte žal tohoto dítěte. Ztratilo svou cestu před dlouhou dobou. Touží po své matce, po mateřské energii a zároveň se jí brání. Chce mít kontrolu, chce vládnout světu svou myslí, svým egem. Je však hrozné být v tomto stavu a on není vůbec šťastný.

Co byste tedy s tímto dítětem měli dělat? Právě teď je zoufalé a připravené se změnit. Oslovte toto dítě, abyste věděli, co nejvíce potřebuje, čímž jste ve skutečnosti vy. Energie, kterou nesete uvnitř ho vyléčí. Hovořte tedy s tímto dítětem a spojte se s ním. Je vaší součástí a součástí lidstva a vy jste součástí lidstva taktéž.

Vy všichni jste hráli ve svých mnoha životech na Zemi různé role. Na Zemi jste žili životy, ve kterých jste byli obětí agresivní mužské energie. Byly tu však také životy, ve kterých jste byli na opačné straně, v těchto životech jste tuto formu mužské energie projevovali. Je to součást vaší cesty na Zemi a tak jste byli jak obětí tak pachatelem. A dnes jste učitelem a obě tyto staré role opouštíte.

Jsme tu teď proto, abychom mužskou energie definovali nově. Je to pro lidstvo a pro vás potřeba. Musíte svou mužskou energii vyjádřit ve světě, ačkoli jak muži tak ženy mezi vámi mají k mužské energii výhrady. Mužská energie se díky minulosti spojuje s egem a agresí. To však není její skutečná povaha a my potřebujeme novou definici, nové vnímání mužské energie, neboť je to nezbytná součást stvoření. Mužská a ženská energie se doplňují.

Proto vás žádám, abyste nyní pohlédli na mužskou energii uvnitř sebe. Vnímejte, zda si všimnete uvnitř sebe postavy muže. Dovolte, aby se mužská energie vyjádřila ve vašem těle, ať už jste muž nebo žena. Vnímejte přirozenou sílu mužské energie, její jasnost, její houževnatost, její moc vyjádřit se a projevit. Potřebujete tuto energii, abyste přinesli světu své světlo. Uzavřete s ní mír.

Jak jsem právě pověděl, v daleké minulosti jste žili životy, ve kterých jste byli mužskou energií zneužiti, životy, ve kterých jste experimentovali s energiemi dominance a moci. Na vaší cestě duše, jste začali těchto životů hluboce litovat. Už jste nechtěli mít dál co do činění s touto energií, a tak jste vstoupili do cyklu životů, kdy jste byli obětí agrese a dominance, protože uvnitř vašeho srdce byl vzdor proti své obhajobě. Potřebujete však obě energie, abyste naplnili lidský život.

Dnes vás tedy žádám, abyste se již více neobávali svou mužskou energii používat. Buďte ostatním jasní a viditelní. Nebojte se mluvit, nebojte se od druhých odlišit. Vaše spirituální ženská energie je o propojení s druhými a vaše mužská energie je tu, aby vás chránila, když je to potřeba, a odpojila, když je to nezbytné. Používejte je obě!

Nyní bych rád toto povídání jednoduše ukončil sdílením našich energií. Vnímejte něhu ve svém srdci a stejně tak svou sílu, svou schopnost být učitelem a stát se učitelem, kterým jste. Je důležité setkávat se s ostatními, kdo jsou na stejné cestě, stejně jako lidé, kteří se tu dnes shromáždili. Chci vás povzbudit, abyste vytvářely své vlastní kruhy, abyste byli spolu a těšili se ze vzájemné společnosti, sdíleli své dary a povídali si své příběhy. To vám skutečně pomůže vytvářet novou energii. Podpoří vás to.

Všem vám velmi děkuji.

 

© Pamela Kribbe
www.jeshua.net

Překlad: Denisa Vaňková
www.jeshua.cz

 

 

 

 

Energie v dubnu 2013

Jennifer Hoffman

 

Tato Velikonoční neděle pro mne byla něčím, co se velmi lišilo od těch v minulých několika letech. Ve vzduchu byl jakýsi nový jas, který posiloval pocit očekávání a vzrušení, jež jsem vnímala celý týden předtím. Seděla jsem ráno v kostele  a přemýšlela o symbolice  Velikonoc, a tu jsem si uvědomila, že toto je ten ,,druhý příchod“, na nějž jsme čekali. V dubnu objevíme dveře, které se otevírají, podporu ze všech směrů... a Vesmír zvědavě sledující naše další kroky.

Druhý příchod Krista, předvídaný po celá stolení jako doba, kdy budeme osvobozeni od své lidské svázanosti se Zemí, byl vždy považován za čas, kdy Ježíš znovu sestoupí z nebes, ve fyzické formě, a vezme nás tam s sebou (nebo něco podobného). Myslím, že mnoho z nás do jisté míry tajně doufalo, že půjde o kombinaci Krotitelů duchů a Terminátora, o konečný boj mezi těmi hodnými a těmi  zlými, přičemž my budeme stát za mantinelem a provolávat slávu svému zachránci.

Ale, ačkoliv takový je příběh, v nějž jsme věřili, je to klamný předpoklad, jenž nás svedl k domněnce, že vzestup přijde od sil mimo nás. Tudíž jsme čekali na druhý příchod, abychom byli spaseni, zachráněni, aby byla potvrzena naše cena, abychom byli pomstěni, zbaveni viny a aby nám byly odpuštěný hříchy, jichž jsme se nedopustili. Náš jediný hřích (nebo oddělenost) spočívá v našem přesvědčení, že jsme odpojeni od Zdroje.

To my jsme oním druhým příchodem,  to naše spojení s naším vlastním kristovským vědomím nás dovedlo až k tomuto okamžiku. Ježíš neřekl, že přijde a zachrání nás, opakovaně prohlašoval: ,,Toto vy můžete činit a ještě více.“ Pouze nám předvedl, že vzestup je možný, to ostatní je na nás. Teď jsme tady a nepřichází nikdo na naši záchranu, protože ji nepotřebujeme. My jsme tím, na koho jsme dosud čekali, bylo to v nás po celou tu dobu a nyní se tím můžeme stát a žít své životy prostřednictvím tohoto aspektu své bytosti. Je čas vyměnit  koruny z trnů za koruny z hvězd... a začít zářit.

Od počátku roku 2013 jsme se vyrovnávali se zklamáním z toho, že to, co – jak jsme se domnívali – měla být událost vzestupu měnící svět, vyšumělo v podobě poměrně poklidného konce prosince, aby vzápětí v lednu a únoru následovaly příležitosti k čištění  jedna za druhou. Sotva jsme si začali myslet, že jsme s léčením skončili, objevila se příležitost ponořit se ještě hlouběji. Ke konci března jsme sotva lapali po dechu a přemýšleli, jestli ta nekonečná cesta vůbec  kdy skončí. Konvergence planet v Rybách naši léčebnou stezku podpořila. V dubnu jsou tyto planety v Beranu, znamení průkopníků, a je na čase něco podniknout. (Všichni zrozenci v Beranu nechť si nejprve přečtou další odstavec, než je zachvátí přehnané nadšení.)

S dubnovou energií máme k dispozici vše, co potřebujeme pro své první kroky – a jsou to opravdu jen první kroky. Není to  vhodná doba pro střemhlavý skok do bazénu, aniž bychom měli připravený nějaký plán, měli bychom však uvážit své možnosti vycházející z našeho záměru.  Merkur je až do 6.4. ve svém stínu, takže nemusí být jasné konečné podrobnosti, určitě tedy následujte své vnitřní vedení, neustále se ptejte, a pak naslouchejte odpovědím. Na počátku dubna jsou v Beranu  téměř všechny osobní planety a v kvadrantu s Plutem zvou  přeměnu velice smysluplným způsobem. To se neděje proti vaší vůli, avšak Pluto má sklon věci bořit,  když nastane pravý čas, i když si my právě myslíme, že to ten pravý čas není. Dubnová energie bude sílit až do příštího kvadrantu Uran/Pluto 20.5., což je další bod transformace, jenž se postará o expanzi všeho, co vytvoříme tento měsíc.

10.4. je novoluní, které může vynést do popředí spoustu vztahových záležitostí, počínaje tím nejdůležitějším vztahem – k nám samotným. Doopravdy milujete, ctíte, respektujete  a vážíte si sebe sama? Tak to může být tento měsíc podrobeno zkoušce, až spatříte v ostatních zrcadlení svých hodnot. Nezapomínejte, že to nemáte brát osobně, a využijte jakýchkoliv zkušeností k průzkumu svého nitra. To, jak vás milují druzí, je zrcadlem vaší lásky k sobě. Zatmění při úplňku 25.4. se postará o smíšené pocity ,,pospěš si/zpomal”, protože pocítíme nutkání něco podniknout, avšak činit tak uvážlivým a promyšleným způsobem.

Dubnová energie nás vyzývá, abychom postoupili kupředu novým způsobem, abychom to započali se záměrem a intuitivním vedením. Nyní můžeme konat činy, ale to nezačne tím, že seskočíme z pohovky, začíná to naším uzemněním,  vstupem do našeho středu  a sladěním s naším záměrem, pak se vyjasní i další krok. Jestliže postupujeme kupředu od okamžiku záměru, zajišťujeme včlenění energie, již si přejeme ztělesnit. Pokud se přátelíme se svou intuicí, setrváváme v souladu se svým partnerským vztahem člověk/božství, a to nám umožní přijímat  vedení potřebné pro činění takových rozhodnutí, jež nám nejlépe poslouží.

Tento měsíc jsme obklopeni potenciály a manifestuje se nám to, s čím se rozhodneme uvést do souladu. I když je možné všechno, neznamená to ještě, že to chceme nebo že nám to je k užitku. A většina změn či transformace vás vyvede z vaší bezpečné zóny nebo toho, co znáte, do zóny nepohodlí, k tomu novému a neznámému, což může být zprvu dosti nepříjemné. Vyberte si to, co podpoří váš záměr radosti, klidu a míru, lásky a hojnosti, a to si stvoříte ve svém životě, což dále umožní totéž světu. Posun do 5D již nastal, tyto energie máme nyní k dispozici, abychom se s nimi vyrovnali a použili je. Důvěřujte  tomu procesu a laskavému Vesmíru, jenž tak dlouho čekal, aby vás mohl uvítat zpátky v kristovském vědomí.

Přeji krásný měsíc.

Copyright ©2013 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc.
https://enlighteninglife.com

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen aktivní odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 05. 04. 2013

 

 

 

 

 

—————

Zpět