Poselství 15.4.2015

17.04.2015 19:11

15.4.2015

Zdravím Vás moji milí, jsem Kryon z magnetické služby.

Moje milé pozemské bytosti. Během tohoto týdne se spustilo mnoho a mnoho krásných energií. Během těchto dnů jste mnozí z vás cítili více bolesti hlavy a agresí. I tyto energie patří k samočistícím. Mnozí z vás byli i nemocní, ty málo vyspělé duše si říkaly "co to sem zase jde"? Ale my přesně víme  jak a proč se vše děje. I ty malé dušičky vám pomohou s energiemi lásky na vaší planetě 21.4.2015. Tímto dnem se spustí čistící energie lásky na šesté čakře. Všechny tlaky a jiné účinky opadnou, jako by spadlo závaží. U každého bude tento proces jiný, záleží na vyspělosti duše. Jak mnozí víte, pro tuto dimenzionální rovinu je ještě potřeba mnohé udělat, očistit, aby byla připravena na vzestup lidstva. 

Někteří víte, že první vlna vzestupu přichází 5.6.2015 a ta druhá 17.6.2015. Abych vše správně vysvětlil, vy, kteří jste připraveni postoupit výše, udělat krok do další dimenze, touto reformou projdete. Do této vlny vzestupu, vcházejí čisté, vyspělé duše a tím, že vstupujete do vyšších dimenzí, přichází nové a nové formy čištění, abyste mohli postoupit opět výše. Přijměte tento dar s velikou láskou a upřímností a mějte i sami se sebou velkou trpělivost. 

Ne každému se vybaví přesně jakým způsobem má na sobě pracovat. Odpovědi na vaše otázky budou přicházet a přichází s vlnami energií a prostřednictvím lásky ve vás, i toto je důležité si uvědomit. Až projdete výše a každý z vás pocítí přesný čas vzestupu, přijměte tyto energie a požádejte o otevření bran do těch dimenzí, do kterých právě přestupujete. Někteří přestupují do druhé, jiní až do šesté, u každého je to individuální a formule pro vzestup je stále stejná: 

„Žádám o otevření bran té dimenze, do které vcházím, přijímám a otevírám veškeré portály v plném rozsahu. Přijímám a ukotvuji u samého zemského krystalického jádra. Přijímám a z celého srdce děkuji.“ 

Je moc důležité jak jsem již psal, dýchat do srdeční čakry. Prodýchávat vše s velkou láskou přijmout a ukotvit.

Miluji vás moji milovaní, a zároveň vás moc chválím, jakým způsobem pomáháte. Mnohým z vás těmito energiemi začínají vyplouvat i méně čisté a láskyplné energie, ale i tohle bylo domluveno. Jak přijímáte Boží světlo, vychází na povrch temnota. Samozřejmě té se tato forma čištění nelíbí a brání se proti tomu. Ani o ní se nemůžeme zapomenout zmínit. Bude se bránit po všech stránkách a jen musím zmínit, že na lidské bytosti světla už nemá žádný přístup, jen jestli jí k sobě pustíte sami svým doprovodným strachem. 

Ale zamyslete se i nad tímto. Když budete i přese všechny strachy zářit a propouštět zářící boží láskyplné světlo, v ten okamžik temnotu vymažete ze své mysli. Zamyslete se nad sebou a místo strachu přijměte lásku a boží čisté láskyplné energie. Nechte jimi procházet celé své bytí a poměrná část vaší tíhy strachu spadne jako veliký balvan.

Samozřejmě temno tady bylo už od pradávna a vždycky bude, ale jeho moc a nadvláda už končí. Na této vaší planetě začíná spojení jednoty a vy zářící duše máte větší váhu než temnota. Záleží na vás, jakou cestou se vydáte, jste svobodné bytosti. Již dlouhá léta se krůček po krůčku probouzíte a přijímáte boží světlo. Postupem času je vás víc a víc, kteří jste se vydali cestou lásky, proto začíná spojenectví jednoty a lásky a temno ustupuje. I tyto informace máte vědět, proč se vám začínají dít jiné a zvláštní věci, pocity. Temno útočí mnoha způsoby; registrujte a reagujte, a když si nebudete vědět rady, vyhledejte pomoc u pracovníků světla. Proto tu jsou a probouzejí se, aby pomáhali světu čistit a šířit boží světlo v propojeni s láskou a vděčností. Zamyslete se a přijměte boží světlo, ať záříte a šíříte jen a jen dobro.

Miluji vás, moji drazí, 

váš Kryon

 

www.prozreniandelu.cz/clanky/poselstvi-od-kryona.html

—————

Zpět