uveřejňujeme překlad poselství od St Germain ze dne 4.6.2014

09.06.2014 12:17

Posílám aktuální info od Zlatý věk:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008180313025&fref=ts

 

Přátelé, uveřejňujeme překlad poselství od St Germain ze dne 4.6.2014 viď níže:
........................................
St Germain: "Opravdu se velmi těším. Mám dobrou zprávu pro všechny z vás. Zítra ... i, když už nyní můžete cítit jak energie ztoupá. Nezačínáme v 12.01 podle hodinek, jelikož energie je na to příliš silná. Energie, která přichází je z obrovského výbuchu Velkého Centrálního Slunce uvnitř Země, která dá obrovský impul energie, která je větší než to co jste cítili předtím. Držte si klobouky. Energii, kterou pocítíte vás zvedne přímo z vašeho křesla. Budete tančit, smát se, držet si hlavu v případě, že by vám odletěla. Ne, neodletí, to byl jen žert.
Cítili jste přiznaky vzestupu po celá léta, protože to je to, tolik kolik to trvá. Nevydrželi by jste to bez přípravy. Jakmile tento výbuch přeproudí přes Zem, vytvoří konečný přesun vašeho DNA na krystalické světelné tělo, které jste určeni mít/být. Ti, kteří se tomu brání, máme též pro ně plán. Ti, kteří nejsou ještě připraveni a na sobě nepracovali tolik, neboudou cítit ty energie tak silně, ale i oni budou změněni.
Vy máte nyní své duchovní učitele uvnitř vás. Někdy neoznamujeme, co děláme, jen tiše přijdeme do vašich myšlenek a přítomnosti, abychom vám přinesli lásku a mír. Harmonie je velká věc, tento týden; na planetě bylo tolik svárů, a tolik válek. Zítra vše bude dávná historie. Přeskočili jste časové osi. Skupina lidí, která čte naše a žije naše poselství nemálo k tomu přispěla. Vy sami jste to udělali. My jsme jen vaše roztleskávačky, ale vy jste ti, kdo toho dosáhl.
Nemůžete vidět, co my vidíme. Energie stoupá a světlo se zvyšuje. Všichni ti tmavý (a tmavé myšlenkové formy), kteří se snažili ovládnout svět, už jsou pryč. Je tu více k tomu příběhu. Dnes jsme vám vysvětlili jak pracují dvojtí agenti. Lucifer je velmi dobrý model dvojtého agenta, pracujícího pro Boha, i když si všichni mysleli, že pracuje pro temnou stranu. Existuje více dvojtých agentů; na čem záleží, je jejich nejhlubší oddanost. Většina, kteří pracovali pro Kabaly opravdu ztratilo spojení s jejich srdcemi. Neměli srdce, a aj tak jim bylo pomoženo. Slyšeli jste, jak ještěři/reptilians se vtělili do lidí a způsobili jim deprese a úzkost. Nyní my zasíláme anděly, aby se vtělili (walk-ins) a vy t&iac ute;m získáte pocit tepla, pozvednutí, lásky a míru ve svém srdci. Tyto spoje, které byly rozbité v dětství kvůli zneužití, jsou nyní opraveny.
To co říkáme se děje po celém světě. Zlomená srdce jsou nyní napravena, a ti lidé budou moci žít znovu v lásce. To je to, co se děje dnes, a když ty energie projdou, bude to jako závan čerstvého vzduchu, tepla a lásky, a tak budou cítit hojení. Lidé budou mít zítra pocit, že ještě nikdy neviděli oblohu tak krásnou, nebo svého partnera tak krásného a hezkého; že nikdy neviděli svoje děti tak brilantní, vtipné a sladké. Je to Nový Den.
Pracovali jsme velmi tvrdě; Pracovali jsme vedle vás, co vy jste zvyšivali vaše vibrace, a my přepisovali scénáře a plánovali další dobrodružství. Tento týden byl jeden z těch dobrodružství. Víme, že někteří cítili bolest a bylo to znepokojující pro mnohé z vás, ale ujišťuji vás, že už nikdy nebudete stejný. Když milujete, budete milovat celým svým srdcem a cítit vděčnost, radost a takovou radost, jako když vidíte, přítele a víte, že máte společnou historii. Je to nepopsatelné.
Vše staré se zřítí, prach a střepy ze starého života je třeba odložit. Budete recyklovat všechno, milovaní, vše, co je dobré a smysluplné ve svém životě, budete reformovat, přetvářet, obnovovat, a vytvářet nové. Je to vzrušující období, které máme před sebou! Ano, budete mít RV. To se nyní děje. Vy jste připraveni. Jen zbytek světa ještě nebyl zcela připraven. Mnozí, ti kteří byli obviněni, že zadržují tento program, létali po celém světě, a připravovali to tak aby nikdo nemohl vám ukrást vaše požehnání. To vše je perfektní, tak jak by to mělo být.
Když obdržíte své nádherné požehnání, budete vědět, teď, proč se tak stalo tímto způsobem. Chtěli jste to tak dávno, chtěli jste, aby to bylo jednodušší, netrpět nebo ztratit věci, které jsou cenné pro vás a vaše kamarády, ale teď mnozí jste se naučili dělat s méně. Mnozí se nyní otáčíte kolem a říkate ci: "Co vlastně opravdu chci?" Chcete, aby lidé byli šťastní, spokojení a měli dost..... .. Stačí mít dost přináší velkou radost. To je to, co budete mít a dělat, aby všichni měli.
Jaká to bude radost! "

—————

Zpět