V Bermudském trojúhelníku byla nalezena krystalová pyramida

05.10.2016 21:19

V Bermudském trojúhelníku byla nalezena krystalová pyramida

Krystalová pyramida

Poprvé byla pyramida náhodně objevena v roce 1968 doktorem přírodních věd, Rayem Brownem z Mesa ve státě Arizona.

Bermudský trojúhelník: tajemný, záhadný a někdy i smrtící. Po celá desetiletí se vědci snažili zkoumat tuto zvláštní oblast naší planety Země a přijít na skutečnou podstatu pověsti, která se k místu pojí.

Někteří spekulovali nad různými nejen časovými anomáliemi. Například, že je zde brána do jiného časoprostoru a nebo, že slouží (a nebo dříve sloužil) jako portál pro cestování mezi planetami a nebo dokonce celými slunečními soustavami.

Je docela možné, že jde o pozůstatek nám nesrozumitelné technologie našich dávných předků, která tu přetrvala po nějaké z dávných celoplanetárních katastrof, jako byla například velká potopa.

Existují svědci, kteří měli tu příležitost být vtaženi do onoho silného energetického víru a nahlédnout do jiné dimenze a následně byli vyplivnuti zpět do naší reality ač na jiném místě, než-li za běžného letu letadlem a nebo plutí s lodí by bylo technicky možné. Je též ale bohužel velké množství případů, kdy se lidé již nevrátili a nezůstalo po nich vůbec nic. Zmizeli beze stopy včetně letadla nebo lodi.

V současné době američtí a francouzští průzkumníci podnikají naprosto monumentální objev. Našli částečně průsvitnou pyramidu, která se tyčí z mořského dna v Karibiku. Vypadá, jako kdyby byla z krystalu. Její původ, staří a účel je zcela neznámý. Gigantická stavba je snad dokonce větší než Velká pyramida v Gíze (Egypt). Existenci tohoto objevu z 60. let potvrdil právě týmy Granite a USA.

Celá záležitost dělá některým vědcům vrásky na čele. Dalo by se předpokládat, že bude velká snaha vše medializovat a veřejně vyšetřit. Bohužel to zatím spíše vypadá tak, že věc je ignorována a nebo bagatelizována.

 

Zdroj: Facebook

 

—————

Zpět