Vstupuje duša do ľudského embrya 49. deň po počatí?

26.11.2019 13:07

Vstupuje duša do ľudského embrya 49. deň po počatí?

Rick Strassman, doktor psychológie z USA objavil prekvapujúce zhody medzi vývojom ľudského plodu a opismi z Knihy Mŕtvych. Dospel k záveru, že duša vstupuje do ľudského tela cez epifýzu (šišinku mozgovú, pozn. red.)

Strassman ponúkol túto hypotézu vo svojej knihe “DMT: Molekula Duše”. Došiel k záveru, duša do nenarodeného dieťaťa vchádza 7 týždňov po počatí.

Podľa jeho názoru slúži práve epifýza ako duchovný kanál a molekula DMT (dimetyltryptamín) slúži ako katalyzátor. Rick Strassman vykonal množstvo výskumov v oblasti klinickej psychofarmakológie.

Získal dôkazy, že molekuly DMT ovplyvňujú ľudské vedomie. Vyvolávajú najmä halucinácie, vďaka ktorým máme sny atď. Výsledky sú publikované vo vedeckom časopise Biomedical Chromatography.

Strassman sa zaujímal o úžasnú zhodu náhod. Šišinka sa v plode objaví v 49. deň tehotenstva jeho matky. A v „Tibetskej knihe mŕtvych“ sa uvádza, že duša do tela nenarodeného dieťaťa vchádza na 49. deň. To nemôže byť náhoda, hovorí Strassman.

Zdroj: https://vk.com/wall-76071995_66892

exkluzívne.cez.okno


 

Súvisiace:

Dr. Rick Strassman
https://www.cez-okno.net/dr-rick-strassman


Autori: 

https://www.cez-okno.net/clanok/ocko-vstupuje-dusa-do-ludskeho-embrya-49-den-po-pocati?fbclid=IwAR2a6Y_b93b45Bpn6nlv35vg8-4qU14fmP3PnKNEY_SOBeQUS-xwJCOdc0U

—————

Zpět