Zlatý Věk - Peníze jsou jen energie, realizační nastroj

09.06.2014 12:18
Zlatý Věk

Nejdražší přátelé, GRS/RV je za dveřmi a naši duchovní učitelé nás nabádají k investici do Iráckého Dinaru, Vietnamské Dongu a Zimbabwského Dollaru. Ano, někumu se to může zdát divné, jak nám naši duchovní učitelé mohou radit co se ekonomických věcí týká. A my vám povíme. Ano, můžou. Peníze jsou jen energie, realizační nastroj, který v rukách Tmavých skončil v krizové situaci ve které se nyní nachází lidstvo, ale v rukách pracovníku světla, vytvoří podmínky ráje na Zemi - Zlatého Věku.
Jak Sananda (Ježíš Kristus) nám zděluje v jeho odkaze ze 26.5.2014 "Dali jsme vám prostředky, jak vytvořit most k novému životu. Velké peníze v rukou velkého množství pracovníků světla, je zcela nový fenomén. Nepodceňujte sílu, kterou nyní získáte, když se začnete organizovat. ... Vaše finanční požehnání bude přijato s velkou radostí a bez obav o jeho odcizení či zdanění, či jakýmkoliv způsoben zasahováno . Najdete zde nově nalezenou svobodu s těmito dary, protože mnoho děsivých traumat které jste utrpěli mohou být snadno vyřešeny, pokud máte finanční prostředky k podniknutí potřebných kroků.."
Dále Sananda říká v jeho poselství "Žijete stále v rámci podmínek, které byly vytvořeny Kabaly, kde vše závisí na penězích, protože peníze zastupují energii. Vy, drazí přátelé, jste nová síla, protože budete bohatí. Budete mít prostředky na legální pomoc spravedlnosti, na pomoc těm, kteří byli uvěznini jako političtí vězni či obvinněni nevinně. Pomožte si s těmito finančnimi prostředky obhájit svoji svobodu a spravedlnost,v jakékoliv formě uznáte za vhodné, a udělejte to samé pro své blízké a přátelé. ........To mluvíme o době prěchodné. Musíte se naučit překalibrovat vaše myšlení. Pravidla hry, které Tmavý nastolili nejsou posvátné. Je to prostě nezbytné a součástí posunu, že ti, kteří vidí korupci a chamtivosti s ní skončili. Nyní je moc/právo/síla na vaší straně."

Nyní treba přejít na praktické uplanění a to jak nakoupit tyto měny, když nejsou v bankách k dipozici. Vientamský Dong se dá koupit v Pražské Směnárni. Dnes koupíte přibližně 500 000 Vientam Dong za 1000 českých korun či približne 35 EUR. Potenciál je, že po Global Currency Reset/Re-Valuation tato měna velmi posílí ( na cenu pred válou ve Vientamu) a vy budete mít v rukách za 1000 českých korun (35 EUR) hodnotu 11 000 000 českých korun ( 400 000 EUR). Vtehdy zameníte Vietnamské Dongy zpět na české koruny (Eura)a mužete si ty peníze moudře užívat. Ano je to neuvěřitelné a o tomto potenciálu nám mluví naši duchovní učitelé. Ti, kdo nemají 1000 českých korun ( 35 EUR) tak nakupte za 500 českých korun, (17 EUR) nebo za 200 českých korun (7 EUR), kolik vám bude možné.

Nyní, možný nákup této měny je i přes www.ebay.com a www.amazon.com, jen je problém, že ne všichni prodejci je vám zašlou poštou do ČR či SR. Třeba je vyhledat.
Kdo bude potřebovat pomoc ať nám píše do komentářů a zpráv, rádi pomůžeme.

S láskou
Zlatý Věk

—————

Zpět